Τραγικός Θάνατος Ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ στη Πισίνα


«Όταν οι αστυνομικοί γύρισαν το σώμα του, έβγαλε φυσαλίδες με νερό από το στόμα του, κάτι που είναι κοινό στους πνιγμούς και υποδηλώνει ότι είχε καταπιεί νερό εν ζωή που είχε πάει στους πνεύμονες. Το σώμα του Τζορτζ Μπάλντοκ δεν παρουσίαζε σημάδια, τραύματα ή μώλωπες που να παρέπεμπαν σε εγκληματική ενέργεια. Επίσης, σε ένα τραπεζάκι κοντά στην πισίνα βρέθηκε ένα μισοάδειο μπουκάλι βότκα και ποτήρια, τα οποία έχουν αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Η Ασφάλεια έχει συλλέξει και βιντεοληπτικά υλικά από το συγκρότημα προκειμένου να εξεταστούν.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού ανασύρθηκε νεκρός, με αυτόπτη μάρτυρα να περιγράφει σοκαριστική την εικόνα, καθώς ο άνθρωπος είχε ήδη πεθάνει και παρέμεινε πολλές ώρες στη πισίνα με χαρακτηριστικά μπλε χρώμα. Η αιτία θανάτου σύμφωνα με τη νεκροτομή είναι «πνιγμός εντός ύδατος».

Στη διαδικασία της νεκροτομής ελήφθησαν δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις, των οποίων τα αποτελέσματα αναμένονται και μπορεί να διαρκέσουν από τέσσερις έως επτά ημέρες.

«Πρέπει να έγινε ότι έγινε γύρω στις επτά το απόγευμα» δήλωσε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Περπερίδης στην εκπομπή του Mega «Buongiorno», αναφερόμενος στο περιστατικό. Εξήγησε πως η γυναίκα του Τζορτζ Μπάλντοκ τον αναζητούσε προκειμένου να ευχηθεί στο παιδί τους που είχε γενέθλια, και αφού δεν τον έβρισκε, απευθύνθηκε στον ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Πηγή: newsbeast.gr»