Τραγικός θάνατος 27χρονου ποδοσφαιριστή μετά από τροχαίο ατύχημα στη Λάρισα


Τραγική απώλεια υπήρξε για το ποδόσφαιρο, καθώς ο 27χρονος Χρήστος Κερμελίδης απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του μετά από ένα σοβαρό τροχαίο κοντά στη Λάρισα τα ξημερώματα της Κυριακής.

Το συμβάν συνέβη γύρω στις 06:00 το πρωί, μετά τη διασταύρωση του Νέου Κοιμητηρίου. Το αυτοκίνητο, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ξέφυγε από την πορεία του, συγκρούστηκε με μια κολόνα οδοφωτισμού και στη συνέχεια παραδόθηκε στις φλόγες, εγκλωβίζοντας τον οδηγό μέσα στο φλεγόμενο όχημα. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας ανταποκρίθηκε άμεσα, στέλνοντας δύο υδροφόρες και δύο βοηθητικά οχήματα, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες, δεν μπόρεσαν να απεγκλωβίσουν τον άτυχο άνδρα εγκαίρως.

Ο Χρήστος Κερμελίδης αγωνιζόταν στον ΑΟ Φύλλου στην Καρδίτσα. Η ομάδα του εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας τη βαθιά της θλίψη: «Σύσσωμη η οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων εκφράζει την θλίψη της και τα ειλικρινή, βαθιά και θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους και τους φίλους του Χρήστου Κερμελίδη, ο οποίος έφυγε τόσο άδικα και απροσδόκητα σε ηλικία μόλις 27 ετών. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει. Στην κηδεία του θα παραστεί αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ομάδας μας ενώ θα κατατεθεί και στεφάνι στην μνήμη του».

Πηγή: newsbeast.gr