Τραγικό δυστύχημα στον δρόμο Λαμίας Δομοκού με θύμα 45χρονο γιατρό


Μια σοκαριστική τραγωδία συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης (17/10) στον δρόμο Λαμίας – Δομοκού. Ένας 45χρονος χειρουργός, ο οποίος είχε μόλις ολοκληρώσει την εφημερία του στο Νοσοκομείο Λαμίας, έχασε τη ζωή του ύστερα από σύγκρουση της μηχανής του με ένα αγροτικό αυτοκίνητο. Ο οδηγός του αγροτικού, ένας 82χρονος, επιχείρησε να βγει από παράδρομο στον κεντρικό δρόμο, χωρίς να αντιληφθεί ότι πλησίαζε ο άτυχος γιατρός.

Η σύγκρουση ήταν έντονη και η μηχανή του γιατρού εκτοξεύτηκε, με αποτέλεσμα να πέσει σε μεγάλη απόσταση από το σημείο της σύγκρουσης. Παρά το γεγονός ότι φορούσε κράνος, οι τραυματισμοί του ήταν μοιραίοι.

Στο νοσοκομείο της Λαμίας επικράτησε αναστάτωση μόλις έγινε γνωστή η ταυτότητα του θύματος. Συνάδελφοί του δεν μπορούσαν να πιστέψουν την τραγική είδηση, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη ότι ήταν πατέρας τεσσάρων ανήλικων παιδιών και κατάγονταν από το Βόλο. Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στα Επείγοντα, καθώς γιατροί και νοσηλευτές θρηνούσαν την απώλεια του συνεργάτη τους, ενώ παράλληλα φρόντιζαν τον τραυματία ηλικιωμένο οδηγό του αγροτικού.

Η Τροχαία Λαμίας έχει αναλάβει την προανάκριση για τη διερεύνηση των συνθηκών του δυστυχήματος.

Πηγή: newsbeast.gr