Τραγικό ατύχημα στη Θεσσαλονίκη με 14χρονο κατά τη διάρκεια του παρκούρ


Στο νοσοκομείο συνεχίζει να νοσηλεύεται ο 14χρονος που υπέστη σοβαρό ατύχημα στη Θεσσαλονίκη, όταν έπεσε από ταράτσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί επιχείρησε να εκτελέσει άλματα παρκούρ μαζί με περίπου 10 φίλους του. Ανέβηκαν σε μια οικοδομή που έχει εγκαταλειφθεί εδώ και 15-20 χρόνια και κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς του να πηδήξει από τη μία ταράτσα στην άλλη, προσγειώθηκε σε ένα σπασμένο τζάμι, που οδήγησε στην πτώση του στο φωταγωγό.

Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, καθώς δεν έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ωστόσο, χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση καταγμάτων που υπέστη στα χέρια και τα πόδια. Ένας κάτοικος της γειτονιάς περιέγραψε το συμβάν, αναφέροντας ότι τα παιδιά συνηθίζουν να αναρριχώνται στην εγκαταλειμμένη οικοδομή, καθώς αυτή είναι χωρίς οροφή και προσφέρει ευκολία στις ακροβασίες.

«Το παιδί ανέβηκε στη διπλανή οικοδομή. Σε ένα σημείο, η ταράτσα μας έχει γυαλί και φωταγωγό, με αποτέλεσμα να έσπασε το τζάμι και να έπεσε κάτω», ανέφερε η γυναίκα.

Πηγή: newsbeast.gr