Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης και Κυκλοφορειακές Ρυθμίσεις στην Αθήνα


Λόγω της διεξαγωγής του 6ου Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης «Π. Γιαννακόπουλος» το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024 στο Παναθηναϊκό Στάδιο, θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Δήμο Αθηναίων. Οι ρυθμίσεις περιλαμβάνουν την απαγόρευση στάθμευσης και στάσης των οχημάτων από τα μεσάνυχτα της 21ης Σεπτεμβρίου έως τη 1:00 της 22ας Σεπτεμβρίου στην οδό Αρχιμήδους, στο τμήμα που εκτείνεται από την Πλ. Πλαστήρα έως την οδό Ανθίππου.

Παράλληλα, αναμένονται διακοπές κυκλοφορίας, ανάλογα με τις συνθήκες, στις οδούς Αρδηττού και Λεωφόρο Βασ. Κωνσταντίνου. Ειδικότερα, στην οδό Αρδηττού θα είναι κλειστό το τμήμα από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης έως τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Βασ. Όλγας, σε ρεύμα κυκλοφορίας προς Λεωφόρο Βασ. Κωνσταντίνου. Επίσης, η Λεωφόρος Βασ. Κωνσταντίνου θα είναι κλειστή σε όλο το μήκος της, σε αμφότερα τα ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους της μέχρι την πρώτη παράλληλη οδό.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα γίνουν σταδιακά και υπάρχει πιθανότητα επέκτασης ή μείωσης της διάρκειάς τους ανάλογα με τις τρέχουσες κυκλοφορικές συνθήκες.

Πηγή: newsbeast.gr