Τίτλος: Νέα Ψηφιακή Εμπειρία στην Έκδοση Εισιτηρίων από την Hellenic Train


Η Hellenic Train εισάγει μια νέα καινοτόμο εμπορική πλατφόρμα που μεταμορφώνει την εμπειρία των επιβατών με σκοπό την απλοποίηση της διαδικασίας έκδοσης εισιτηρίων. Οι επιβάτες μπορούν πλέον να αγοράζουν και να διαχειρίζονται τα εισιτήριά τους εύκολα και γρήγορα μέσω της πλατφόρμας, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφτούν φυσικά εκδοτήρια.

Σημαντικές δυνατότητες της νέας υπηρεσίας περιλαμβάνουν την επιλογή αλλαγής δρομολογίου της ίδιας διαδρομής σε διαφορετική ημερομηνία και ώρα χωρίς επιπλέον χρέωση, καθώς και την επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση ακυρώσεων. Ακόμη, μέσω της εφαρμογής μπορούν να ακυρώσουν το εισιτήριο τους με επιστροφή του αντιτίμου, καθώς και να λάβουν αποζημίωση σε περιπτώσεις καθυστερήσεων.

Η Hellenic Train προσφέρει και μια ψηφιακή λύση που μειώνει τη χρήση χαρτιού, ενώ παράλληλα ενισχύει την ασφάλεια των συναλλαγών μέσω προτύπων ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Η νέα πλατφόρμα διασφαλίζει επίσης τη διαλειτουργικότητα με άλλες πλατφόρμες, επιτρέποντας μια ενιαία εμπειρία για τους επιβάτες στο μέλλον.

Οι χρήστες μπορούν να θεωρήσουν την «HT New Platform» εγκαθιστώντας την μέσω του Apple Store ή του Google Store, υποστηρίζοντας ελληνικά και αγγλικά, με προγραμματισμένη προσθήκη ιταλικών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες μέσω του διαδικτύου ή να επισκεφτούν τα εκδοτήρια.

Η νέα εμπορική πλατφόρμα είναι διαθέσιμη από τις 8 Οκτωβρίου και στοχεύει να προσφέρει μια ολοκληρωμένη και εύχρηστη εξυπηρέτηση στο επιβατικό κοινό, παρέχοντας τη δυνατότητα ελέγχου και επικύρωσης εισιτηρίων από τους ελεγκτές. Οι επιβάτες, ανάλογα με τις ανάγκες τους, μπορούν να εκμεταλλευτούν όλα τα κανάλια αγοράς εισιτηρίων, είτε μέσω του διαδικτύου είτε μέσω κινητών εφαρμογών.

Πηγή: newsbeast.gr