Τίτλος: Η Φρενίτιδα στους Δρόμους: Ακραίες Περιστάσεις και Ασυνείδητοι Οδηγοί στην Ελλάδα


Τα τροχαία ατυχήματα στη χώρα μας συνεχίζουν να είναι ένα διαρκές πρόβλημα, με την αριθμητική καταγραφή των θυμάτων να αυξάνεται συνεχώς. Οι ελληνικοί δρόμοι κατατάσσονται μεταξύ των πιο θανατηφόρων σε ολόκληρη την Ευρώπη, και παρά την ανησυχία που προκαλούν τα στοιχεία αυτά, ορισμένοι δεν δείχνουν καμία ευαισθησία.

Ένα πρόσφατο περιστατικό στην Αργυρούπολη αποδεικνύει αυτή την ανευθυνότητα: οδηγός αντάλλαξε το τιμόνι του σπορ αυτοκινήτου του με μια παντόφλα και αποφάσισε να δοκιμάσει αυτή την παράλογη επιλογή κάνοντας ντριφτ στην πλατεία 208. Ο συγκεκριμένος οδηγός δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτή την ανόητη πράξη, αλλά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κρατούσε την παντόφλα με το ένα χέρι και με το άλλο βιντεοσκοπούσε την «επίδοσή» του, την οποία στη συνέχεια δημοσίευσε στα social media. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι το σημείο αυτό είναι fréquented από αυτοκίνητα και λεωφορεία, καθώς και από γονείς που επισκέπτονται το πάρκο της περιοχής με τα παιδιά τους.

Παράλληλα, άλλοι οδηγοί βίωσαν εξίσου επικίνδυνες καταστάσεις. Όπως φαίνεται σε βίντεο της εκπομπής LiveNews, ένας οδηγός πραγματοποίησε αναστροφή στην παραλιακή οδό στο ύψος του Αλίμου, κινώντας αντίθετα. Τέτοιες συμπεριφορές θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές όλων των χρηστών του δρόμου.

Πηγή: newsbeast.gr