Τίτλος: Η Αποκάλυψη της Προδοσίας από τον Πρώην Σύζυγο και οι Σκοτεινές Φαντασιώσεις του Ντομινίκ Πελικό


Ο Ντομινίκ Πελικό, γνωστός ως το «τέρας της Αβινιόν», αποκάλυψε στο δικαστήριο ότι βίασε την πρώην σύζυγό του, Ζιζέλ, σε ένα πρατήριο καυσίμων κατά την επιστροφή τους από διακοπές, καθώς ήταν μέρος των «φαντασιώσεών» του. Ο 71χρονος κατηγορείται ότι προσέθετε υπνωτικά χάπια στα γεύματα της Ζιζέλ και στη συνέχεια καλούσε άνδρες από μια ιστοσελίδα swinging να τη βιάσουν, βιντεοσκοπώντας τις επιθέσεις.

Η Ζιζέλ, που έχει καταθέσει γενναία εναντίον του, περιέγραψε με θάρρος την τέλεια προδοσία που υπέστη από τον σύζυγό της, μιλώντας και για άλλες γυναίκες που έχουν γίνει θύματα σεξουαλικών επιθέσεων. Στην κατάθεσή της, αναφέρθηκε θυμίζοντας τις 50 χρόνια που ήταν μαζί, κάνοντας λόγο για έναν στοργικό και προσεκτικό σύζυγο, επισημαίνοντας πώς δεν είχε ποτέ αμφισβητήσει την καλή τους σχέση.

«Προσπαθώ να κατανοήσω πώς αυτός ο άνθρωπος, που με έκανε να νιώθω ευτυχισμένη, μπόρεσε να το κάνει αυτό», είπε η Ζιζέλ απευθυνόμενη στον Πελικό, του λέγοντας ότι πάντα ήθελε να τον ανεβάσει προς το φως, αλλά εκείνος επέλεξε τα σκοτεινά βάθη της ανθρώπινης φύσης.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει έντονη δημοσιότητα διεθνώς, ενώ ο δικηγόρος της Ζιζέλ, Στεφάν Μπαρμπονέ, δήλωσε στο δικαστήριο ότι ο Πελικό είχε προσφέρει τη σύζυγό του σε φορτηγατζήδες, τονίζοντας ότι στο περιστατικό αυτό δεν συμμετείχε κανείς άλλος. Ο Πελικό ομολόγησε ότι βίασε τη γυναίκα του, επαναλαμβάνοντας τη φαντασίωσή του. «Κανείς δεν μας είδε», δήλωσε.

Πηγή: newsbeast.gr