Τίτλος: Εντυπωσιακή πρεμιέρα του Eurojackpot Extra στην Ελλάδα με 6 νικητές και μεγάλα κέρδη


Το Eurojackpot Extra έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην κλήρωση της Τρίτης, αποκλειστικά για τους παίκτες στην Ελλάδα. Σε αυτήν την κλήρωση, 6 τυχεροί στην κατηγορία 4+1 μοιράστηκαν το extra έπαθλο των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, κερδίζοντας από 417.014,86 ευρώ ο καθένας. Ένας από τους νικητές παρέδωσε το δελτίο του στο κατάστημα ΟΠΑΠ της Στέλλας Γκίκα και του Δημήτρη Τριανταφύλλου στον Πειραιά.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που προσφέραμε τύχη σε έναν πελάτη του καταστήματός μας», δήλωσε ο Δημήτρης Τριανταφύλλου. Στην ίδια κλήρωση, 467 παίκτες σε όλη την Ευρώπη προέβλεψαν σωστά 4 αριθμούς στο πρώτο πεδίο και 1 στο δεύτερο, κερδίζοντας από 348,20 ευρώ ο καθένας. Η διαφορά κερδών στην κατηγορία 4+1 υπέρ των Ελλήνων παικτών είναι αξιοσημείωτη, με κέρδη κατά 416.666,66 ευρώ περισσότερα σε σύγκριση με τους νικητές της υπόλοιπης Ευρώπης.

Από την πλευρά της, η Στέλλα Γκίκα τόνισε ότι η συμμετοχή στο Eurojackpot Extra δεν απαιτεί επιπλέον κόστος, με την τιμή κάθε στήλης να παραμένει η ίδια. «Χωρίς extra κόστος, οι νικητές της κατηγορίας 4+1 στην Ελλάδα κερδίζουν extra έπαθλα», είπε χαρακτηριστικά. Το Eurojackpot Extra θα προσφέρει και στην κλήρωση της Παρασκευής περισσότερο 2,5 εκατομμύρια ευρώ στους νικητές στην ίδια κατηγορία.

«Πολλοί ρωτούν για το Eurojackpot Extra, και είμαι βέβαιη ότι οι συμμετοχές θα αυξηθούν για την κλήρωση της Παρασκευής», αναφέρει η Ιωάννα Τσιριγώτη, που εργάζεται σε κατάστημα ΟΠΑΠ της Γλυφάδας, όπου ένας εκ των 6 νικητών είχε καταθέσει το δελτίο του. Η Χριστίνα Μανουσάκου, επίσης υπάλληλος στον ίδιο χώρο, πρόσθεσε ότι τα extra κέρδη αφορούν αποκλειστικά τα δελτία που κατατίθενται μέσω των καταστημάτων ΟΠΑΠ στην Ελλάδα.

Επιπλέον, οι παίκτες του Eurojackpot έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο ύψους 50 εκατ. ευρώ στην πρώτη κατηγορία, μετά από 5 συνεχόμενα τζακ ποτ. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, μπορούν να καταθέσουν τα δελτία τους αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ είτε μέσω των πάγκων εξυπηρέτησης είτε μέσω της εφαρμογής OPAP Store App. Η κλήρωση για τα 50 εκατ. ευρώ θα διεξαχθεί την Παρασκευή στις 21:00, με συμμετοχές που ολοκληρώνονται την ίδια ημέρα στις 19:00. Το βίντεο της κλήρωσης θα είναι διαθέσιμο στο YouTube κανάλι του παιχνιδιού.

Πηγή: newsbeast.gr