Τίτλος: Ακατάπαυστος ο φόρος αίματος στους δρόμους της Κρήτης με δύο ακόμη θύματα


Το τραγικό κύμα των τροχαίων δυστυχημάτων στην Κρήτη συνεχίζεται, καθώς δύο ακόμα ζωές χάθηκαν χθες σε περιστατικά που εκτυλίχθηκαν στη Χερσόνησο και τη Μεσαρά. Σύμφωνα με πηγές πληροφοριών, η κατάσταση στα δύο αυτά σοβαρά τροχαία είναι ανησυχητική, καθώς η Κρήτη θρηνεί ήδη 50 θανάτους από την αρχή του έτους.

Στο πρώτο περιστατικό, που σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί, μια 72χρονη γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς ζωή από τα ερείπια του οχήματος, στο οποίο επέβαινε, μετά από μια μετωπική σύγκρουση με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας 20χρονος. Οι συνθήκες του δυστυχήματος παραμένουν προς διερεύνηση, με μάρτυρες να αναφέρουν ότι ίσως το Ι.Χ. βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα. Στο σημείο έφθασαν κατευθείαν ασθενοφόρα και πυροσβεστική, με εννέα πυροσβέστες να επιχειρούν για τον απεγκλωβισμό της γυναίκας.

Ακολούθως, γύρω στις 5:30 το απόγευμα, σημειώθηκε άλλο ένα σοβαρό ατύχημα στη Φαιστό, όπου Ι.Χ. συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα, αφήνοντας τρία άτομα τραυματισμένα. Ο 54χρονος οδηγός της μοτοσυκλέτας βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ οι άλλοι δύο εμπλεκόμενοι, ένας 63χρονος θεατής και ένας 70χρονος που ήταν συνεπιβάτης της μηχανής, τραυματίστηκαν ελαφρά. Δυστυχώς, ο 70χρονος υπέστη ανακοπή και, παρά τις ιατρικές προσπάθειες, κατέληξε.

Η πρόσφατη απώλεια ζωών είναι ιδιαίτερα θλιβερή, δεδομένου ότι μόλις τη Δευτέρα είχαν χαθεί άλλοι δύο άνδρες εξαιτίας τροχαίων ατυχημάτων στα Ρέθυμνο και Ηράκλειο. Η επανεμφάνιση τέτοιων τραγικών περιστατικών αναδεικνύει την ανάγκη για πιο αυστηρή τήρηση των κανονισμών οδικής ασφάλειας στην Κρήτη.

Πηγή: newsbeast.gr