Θλίψη στην Ηλεία από τον θανάσιμο τραυματισμό 27χρονης σε τροχαίο δυστύχημα


Η Ηλεία βρίσκεται σε κατάσταση πένθους μετά την τραγική απώλεια της 27χρονης Κατερίνας από την Αγία Μαύρα. Η νέα γυναίκα έχασε τη ζωή της σε ένα σοκαριστικό τροχαίο που συνέβη στον δρόμο Αμαλιάδας – Σαβαλίων, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε με ένα αγροτικό όχημα.

Τα δύο οχήματα εμπλέκονταν σε μετωπική σύγκρουση κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, τις οποίες διερευνά η Τροχαία. Η σύγκρουση υπήρξε εξαιρετικά σφοδρή, με αποτέλεσμα η Κατερίνα να τραυματιστεί σοβαρά και τα οχήματα να μετατραπούν σε σωρούς σιδερικών.

Προς το σημείο του ατυχήματος έφθασαν άμεσα τρία οχήματα με επτά πυροσβέστες από την Π.Υ. Αμαλιάδας, οι οποίοι χρησιμοποίησαν διασωστική σειρά για να απεγκλωβίσουν την 27χρονη. Παρά τις προσπάθειες, οι διασώστες και το ιατρικό προσωπικό δεν μπόρεσαν να την σώσουν, καθώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της κατά την άφιξή της στη Νέα Μονάδα Αμαλιάδας.

Επιπλέον, ο οδηγός του αγροτικού οχήματος υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς και μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, όπου νοσηλεύεται μέχρι σήμερα.

Πηγή: newsbeast.gr