Θλίψη στη Σίφνο για τον θάνατο του 20χρονου ποδοσφαιριστή Θανάση Γεωργούλη


Ο Θανάσης Γεωργούλης, ποδοσφαιριστής του Πανσιφναϊκού, πέθανε μόλις 20 ετών, βυθίζοντας όλη τη Σίφνο σε κλίμα πένθους. Ο νεαρός αθλητής, σύμφωνα με το sportcyclades.gr, έχασε τη μάχη του με τον καρκίνο ύστερα από δύο χρόνια σφοδρής πάλης κατά της ασθένειας.

Η ανακοίνωση του Πανσιφναϊκού εκφράζει τη θλίψη και την οδύνη του συλλόγου λέγοντας: «Καλό Παράδεισο μικρέ……και μάθε τους λίγη μπάλα εκεί ψηλά!» Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι σήμερα είναι μια δύσκολη ημέρα για τη Σίφνο και τον σύλλογο, καθώς ένα από τα πιο αγαπημένα και ταλαντούχα μέλη του, που ήταν στην ομάδα από παιδί, έχει φύγει από τη ζωή. Το Δ.Σ., οι προπονητές και οι αθλητές του συλλόγου εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση.

Με σεβασμό στη μνήμη του, οι αγώνες των τμημάτων του Πανσιφναϊκού, συμπεριλαμβανομένων αυτών που θα διεξάγονταν στην Τήνο (ανδρικό) και στη Σίφνο (Κ14 & Κ12) αυτό το Σαββατοκύριακο, αναβάλλονται. Επίσης, η ομάδα του ΠΑΣ Τήνου, με την οποία θα αγωνιζόταν ο Πανσιφναϊκός το Σάββατο στην Α’ Κατηγορία Κυκλάδων, εξέδωσε ανακοίνωση συμμετοχής στο πένθος και ενημέρωσε τους φιλάθλους της για την αναβολή του αγώνα.

Πηγή: newsbeast.gr