Θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ από Πνιγμό Κατά τη Διάρκεια Πισίνας


Η αιτία θανάτου του 31χρονου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ, είναι «πνιγμός εντός ύδατος», όπως προκύπτει από τη νεκροτομή που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στην Ιατροδικαστική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η συγκεκριμένη διαδικασία επιβεβαίωσε την αρχική εκτίμηση του ιατροδικαστή κατά την αυτοψία στον χώρο που βρέθηκε ο άτυχος αθλητής.

Κατά τη διάρκεια της νεκροτομής, ελήφθησαν δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις, των οποίων τα αποτελέσματα αναμένονται, αν και θα χρειαστούν αρκετές ημέρες για να προκύψουν. Όταν οι αρχές εξέτασαν το σώμα του, παρατήρησαν ότι έβγαλε φυσαλίδες με νερό από το στόμα του, κάτι που είναι τυπικό στους πνιγμούς και υποδεικνύει ότι είχε καταπιεί νερό πριν από το θάνατό του.

Δεν βρέθηκαν σημάδια, τραύματα ή μώλωπες που να υποδηλώνουν εγκληματική ενέργεια, γεγονός που ενισχύει την υπόθεση του πνιγμού. Στον χώρο κοντά στην πισίνα εντοπίστηκε επίσης ένα μπουκάλι βότκας, το οποίο ήταν μισοάδειο, καθώς και ποτήρια, τα οποία έχουν αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για ανάλυση. Επιπλέον, η Ασφάλεια έχει συγκεντρώσει βιντεοληπτικά υλικά από το συγκρότημα για περαιτέρω έρευνες.

Πηγή: newsbeast.gr