Θάνατος Έλληνα Πολίτη Από Τρομοκρατική Επίθεση Στο Τελ Αβίβ


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιωνάς Καρούσης είναι ο Έλληνας πολίτης που εντάσσεται στη λίστα των θυμάτων από την πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση στην περιοχή Γιάφα του Τελ Αβίβ, όπως ανακοίνωσε σήμερα το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών. Δυστυχώς, ο Καρούσης, που κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια των γεγονότων. Ήταν γιος ενός γνωστού γιατρού στα Ιεροσόλυμα και διέμενε στο Τελ Αβίβ.

Η ελληνική κυβέρνηση εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για αυτή την απώλεια. Μέσω ανακοίνωσής του, το Υπουργείο Εξωτερικών καταδίκασε σθεναρά την επίθεση, τονίζοντας την ανάγκη για σεβασμό της ανθρώπινης ζωής και την καταπολέμηση της τρομοκρατίας. «Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του θύματος», υπογραμμίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Η επίθεση έλαβε χώρα σε μία από τις πιο γνωστές περιοχές του Τελ Αβίβ, εν μέσω κλίματος αυξημένης έντασης στην περιοχή. Η διεθνής κοινότητα εκφράζει τη δική της καταδίκη προς τις πράξεις βίας, αναδεικνύοντας την επιτακτική ανάγκη για ειρηνικές λύσεις και σταθερότητα στη Μέση Ανατολή.

Πηγή: newsbeast.gr