Σοβαρός Τραυματισμός για τον Επιχειρηματία Μανώλη Παπακαλιάτη σε Τροχαίο Ατύχημα


Ώρες αγωνίας βιώνει η οικογένεια του Μανώλη Παπακαλιάτη, 76 ετών, ο οποίος είναι γνωστός επιχειρηματίας και πατέρας του διάσημου σκηνοθέτη και ηθοποιού, Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Ο 76χρονος τράπηκε σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην οδό Κρασαδακη στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη, όταν παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα ενώ περπατούσε.

Μετά το τροχαίο, διακομίσθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Οι ιατρικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επιχειρηματίας είναι πολυτραυματίας με σοβαρή αλλά ελεγχόμενη κατάσταση. Έχει επαφή και επικοινωνία με το περιβάλλον.

Σύμφωνα με τη διάρκεια των εξετάσεων, ο Μανώλης Παπακαλιάτης φέρει σοβαρά τραύματα, όπως κρανιοεγκεφαλικό αιμάτωμα, καθώς και κακώσεις σε διάφορα σημεία του σώματος, συμπεριλαμβανομένων της άνω και κάτω γνάθου, της σπονδυλικής στήλης, της μέσης, της λεκάνης και του μηρού. Επίσης, υπάρχει και ανοικτό κάταγμα στην κνήμη. Αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από νοσοκομειακές πηγές, οι οποίες ανέφεραν ότι τα μεσάνυχτα του έγινε πολύωρο χειρουργείο, το οποίο ολοκληρώθηκε επιτυχώς στις τέσσερις τα ξημερώματα. Η αναπνευστική του υποστήριξη είναι σε εξέλιξη.

Από την πρώτη στιγμή του ατυχήματος, στο πλευρό του βρίσκονται η οικογένειά του, τα παιδιά του, περιλαμβανομένου του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, καθώς και συγγενείς και φίλοι.

Πηγή: newsbeast.gr