Σκάνδαλο στον Παναιγιάλειο με τον πρόεδρο σε ρόλο πρωταγωνιστή της υπερηφάνειας για τα χρήματα ενώ οι παίκτες είναι απλήρωτοι


Απίστευτα και όμως αληθινά, η κατάσταση στον Παναιγιάλειο προκαλεί ανησυχία, ιδίως όσον αφορά τη συμπεριφορά του προέδρου της ομάδας, Σωτήρη Μαυρονάσιου. Ενώ οι παίκτες παραμένουν απλήρωτοι και αποφασίζουν να απέχουν από τις προπονήσεις, ο πρόεδρος επιλέγει να επιδείξει τον πλούτο του, μετρώντας χαρτονομίσματα των 100 και 50 ευρώ.

Η αντίδραση του κόσμου έχει υπάρξει έντονη, ειδικά μετά την ανάρτηση βίντεο στο TikTok, στα οποία ο Μαυρονάσιος δεν διστάζει να δείξει τη χρηματική του κατάσταση. Στο πρώτο από αυτά τα βίντεο, εμφανίζεται στο γήπεδο, ενώ η ομάδα του αγωνίζεται, κρατώντας μια δεσμίδα χρημάτων και λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήρθα φορτωμένος». Στη συνέχεια, προσθέτει χαριτολογώντας: «Τι να ήμουνα, ξεφόρτωτος; Να πάω ξεφόρτωτος στα αγκάθια;».

Σε ένα άλλο βίντεο, με χαμόγελο, εμφανίζει 50ευρα, ισχυριζόμενος ότι «αυτά είναι για τους καφέδες μας». Σε ένα τρίτο βίντεο, το οποίο έχει τραβηχτεί σε τοπικό κατάστημα, αφήνει αρκετά 100ευρα ως φιλοδώρημα. Οι δημοσιεύσεις αυτές έχουν πυροδοτήσει σάλο αντιδράσεων κατά του προεδρείου της ομάδας.

Πηγή: newsbeast.gr