Ρεκόρ Έπαθλο στον ΤΖΟΚΕΡ Με Τουλάχιστον 14,5 Εκατομμύρια Ευρώ Προσφορά


Ένα εντυπωσιακό έπαθλο εκατομμυρίων θα κληρωθεί στο ΤΖΟΚΕΡ, το οποίο έχει ήδη σπάσει όλα τα ρεκόρ της τελευταίας επταετίας. Στην επερχόμενη κλήρωση της Κυριακής, που είναι προγραμματισμένη για τις 22:00, οι συμμετέχοντες θα διεκδικήσουν τουλάχιστον 14,5 εκατ. ευρώ στην κορυφαία κατηγορία του παιχνιδιού. Επιπλέον, οι τυχεροί της δεύτερης κατηγορίας μπορούν να κερδίσουν από 100.000 ευρώ.

Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση της Κυριακής και να έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε το τζακ ποτ των 14,5 εκατ. ευρώ καθώς και τα έπαθλα της δεύτερης κατηγορίας, μπορείτε να υποβάλετε τα δελτία σας έως τις 21:30 στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα. Εναλλακτικά, υπάρχει και η δυνατότητα συμμετοχής μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας, είτε μέσω του opaponline.gr είτε μέσω του Opaponline App.

Οι κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ γίνονται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή στις 22:00 και μεταδίδονται ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube. Σημειώνεται ότι οι παίκτες μπορούν να συμμετέχουν και σε ομαδικά δελτία ΤΖΟΚΕΡ, τόσο στα καταστήματα όσο και διαδικτυακά.

Πηγή: newsbeast.gr