Πλήρης κατάρρευση μετά τη λιποαναρρόφηση αδέλφων από γνωστό πλαστικό χειρουργό


Δύο αδέλφια, ηλικίας 50 και 48 ετών, καταγγέλλουν έναν γνωστό πλαστικό χειρουργό για τα αποτελέσματα της λιποαναρρόφησης στην οποία υποβλήθηκαν με σκοπό να βελτιώσουν τη ζωή τους. Πέντε μήνες μετά τις επεμβάσεις, δηλώνουν ότι η καθημερινότητά τους έχει καταστραφεί, καθώς αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, όπως σπασμένα ράμματα και ανοικτές πληγές που προκαλούν έντονες οσμές. Οι πόνοι είναι τόσο έντονοι που δεν τους επιτρέπουν να διαβιώσουν φυσιολογικά, αναγκάζοντάς τους να κλείσουν τη μία από τις επιχειρήσεις τους.

«Είχα ράμματα μέχρι και πριν από 10 μέρες, που έβγαιναν. Πεταγόντουσαν και τα τραβούσα να βγουν», δήλωσε η 48χρονη στην εκπομπή «Live News». Οι δύο αδελφοί προχώρησαν στον συγκεκριμένο πλαστικό χειρουργό, γνωστό για τους επώνυμους πελάτες του, και προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με αυτόν και τον συνεργάτη του, χωρίς όμως καμία αποδοχή των ανησυχιών τους. Ο 50χρονος εξήγησε ότι οι γιατροί καθησύχαζαν με υποσχέσεις ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί με την πάροδο του χρόνου.

Από την πλευρά τους, οι χειρουργοί απορρίπτουν τις κατηγορίες που τους προσάπτονται, υποστηρίζοντας ότι τα αδέλφια δεν ακολούθησαν σωστά τις οδηγίες που τους δόθηκαν, γεγονός που οδήγησε σε αυτή τη θλιβερή κατάσταση.

Πηγή: newsbeast.gr