Παράξενες Πρακτικές Ιερέα στην Καρδιά της Αθήνας: Μάγια και Χαρτιά στη Βάζερη των Πιστών


Σε εκκλησία στο κέντρο της Αθήνας, ένας ιερέας φέρεται να ασχολείται με χαρτιά και μάγια, προσελκύοντας πλήθος πιστών που αναζητούν λύσεις στα προβλήματά τους. Σύμφωνα με την εκπομπή Live News, οι επισκέπτες πληρώνουν από 20 ευρώ και άνω, ανάλογα με την “πολύπλοκότητα” της υπόθεσής τους.

Ο ιερέας μιλά για τις ικανότητές του, δηλώνοντας: «Το χαρτί με βοηθάει με τους αριθμούς. Αυτά λένε τα χαρτιά σου. Κάνω εξορκισμούς και λυσίματα μαγείας. Οτιδήποτε εμπόδιο ή ασθένεια υπάρχει, θα σας πω τι να κάνετε και πληρώνετε. Προσευχή για εξορκισμό, να φεύγει το κακό». Αυτές οι δηλώσεις έχουν προκαλέσει ανησυχία και καταγγελίες από άτομα που αναζητούν βοήθεια.

Μια γυναίκα, που επισκέφθηκε τον ιερέα λόγω του καρκίνου της, περιγράφει την εμπειρία της στο Mega. Ανέφερε ότι, αν και περίμενε με αγωνία κάποια θετική είδηση, αντιμετώπισε τελικά κοροϊδία. «Είχε ουρά 7-8 άτομα που περίμεναν όταν πήγα. Το μόνο που αντίκρισα ήταν κοροϊδία και τίποτα άλλο. Κρεμόμουν από τα χείλη του για το αν έχει ξεπεραστεί ο καρκίνος μου», είπε.

Η γυναίκα αποκάλυψε ότι ο ιερέας της είπε ψευδείς λεπτομέρειες σχετικά με την προσωπική της ζωή, λέγοντας ότι έχει τρία παιδιά και μένει κοντά στη θάλασσα. «Μου διάβασε και το χέρι. Μου είπε διάφορα που δεν ισχύουν, εκτός από το ότι έχω καρκίνο», πρόσθεσε, εκφράζοντας την απογοήτευσή της για την κατάσταση.

Πηγή: newsbeast.gr