ΟΠΑΠ Στηρίζει τη Νέα Γενιά Αθλητών με το Πρόγραμμα OPAP Champions


Ο ΟΠΑΠ συνεχίζει να υποστηρίζει τη νέα γενιά αθλητών μέσω του πρωτοπόρου χορηγικού προγράμματος OPAP Champions, το οποίο ξεκίνησε το 2018 και φέτος ανανεώνεται. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Jan Karas, ανακοίνωσε ότι το πρόγραμμα θα συνεχίσει να προσφέρει ουσιαστική στήριξη στους αθλητές, κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που διοργανώθηκε για τους OPAP Champions.

Στην εκδήλωση, μπροστά σε εργαζόμενους του ΟΠΑΠ, παρέστησαν οι αθλητές Παναγιώτα Δόση, Μιχάλης Αναστασάκης, Κορίνα Πολίτη και Σεμέλη Ζαρμακούπη. Ο Απόστολος Χρήστου και ο Νίκος Παπαγγελής, σε σημαντικούς ρόλους ως ομιλητές, μοιράστηκαν τις μοναδικές τους εμπειρίες από τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες και ευχαρίστησαν τον ΟΠΑΠ για τη στήριξη που τους παρέχεται, περιγράφοντας τους OPAP Champions ως μια «οικογένεια».

Η εκδήλωση εορτάστηκε επίσης με την αξία «Κάνουμε το σωστό», η οποία είναι θεμελιώδης για τον ΟΠΑΠ. Αυτή η δέσμευση πηγάζει από την επιθυμία της εταιρείας να υποστηρίξει έμπρακτα τους αθλητές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Μέσω του παρόντος προγράμματος, ο ΟΠΑΠ προσπαθεί να ενισχύσει τις καθημερινές προπονήσεις των αθλητών και να τους στηρίξει στην επίτευξη των στόχων τους, ενθαρρύνοντάς τους να αποτελούν πρότυπα για την ελληνική κοινωνία.

Οι εργαζόμενοι του ΟΠΑΠ υποδέχθηκαν με υπερηφάνεια τους αθλητές, τους συνεχάρησαν για τις επιτυχίες τους και τους έθεσαν ερωτήσεις, αποτυπώνοντας τη μοναδική αυτή στιγμή με κοινές φωτογραφίες.

Πηγή: newsbeast.gr