Ο Υπερτυχερός της Πτολεμαΐδας Σπάει Ρεκόρ Κερδών με 18,6 Εκατομμύρια Ευρώ στο ΤΖΟΚΕΡ


Ο υπερτυχερός στην Πτολεμαΐδα κέρδισε 18,6 εκατ. ευρώ στο ΤΖΟΚΕΡ την περασμένη Κυριακή, σπάζοντας το ρεκόρ των κερδών για τη φετινή χρονιά και γράφοντας ιστορία στο παιχνίδι. Το ποσό αυτό είναι το δεύτερο μεγαλύτερο που έχει μοιραστεί ποτέ από το ΤΖΟΚΕΡ, με το πρώτο να καταγράφεται τον Απρίλιο του 2010, όταν κληρώθηκαν 19,3 εκατ. ευρώ. Ο τυχερός παίκτης στην Πτολεμαΐδα είναι επίσης ο ένατος νικητής στην πρώτη κατηγορία του παιχνιδιού για το 2024.

Από την αρχή του έτους, το ΤΖΟΚΕΡ έχει διαθέσει συνολικά 50.152.625 ευρώ στους 9 νικητές που προβλέψαν σωστά όλους τους αριθμούς. Συνολικά, από την 1η Ιανουαρίου, μοιράστηκαν έπαθλα που ανέρχονται σε 102.380.379 ευρώ σε όλες τις κατηγορίες του παιχνιδιού, αναδεικνύοντας αμέτρητους νικητές.

Οι νικητές της πρώτης κατηγορίας το 2024 μοιράστηκαν πάνω από 50 εκατ. ευρώ και τα δελτία τους κατατέθηκαν σε καταστήματα ΟΠΑΠ σε περιοχές όπως η Αττική, η Αλεξανδρούπολη, η Φλώρινα, η Θεσσαλονίκη, η Καρδίτσα, η Κύπρος και η Πτολεμαΐδα, ενώ ένας νικητής συμμετείχε μέσω διαδικτύου μέσω του opaponline.gr.

Ο Γιώργος Σταυριανάκος, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στη Νίκαια, σημειώνει ότι η ανακάλυψη ενός υπερτυχερού παρέχει την καλύτερη διαφήμιση στους πράκτορες. Η Τριανταφυλλιά Αραμπατζή, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ στην Αλεξανδρούπολη, παρατηρεί ότι η ταυτότητα του τελευταίου νικητή παραμένει άγνωστη, κάτι που είναι αναμενόμενο καθώς οι μεγάλοι νικητές επιθυμούν την ανωνυμία τους.

Στη δεύτερη κατηγορία, το ΤΖΟΚΕΡ έχει αναδείξει 147 νικητές από τον Δεκέμβριο του 2023, μοιράζοντας συνολικά 14,7 εκατ. ευρώ σε όσους έχουν προβλέψει σωστά πέντε αριθμούς. Οι νικητές της δεύτερης κατηγορίας προέρχονται από καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα και μέσω διαδικτύου.

Η προσεχής κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 22:00, με τουλάχιστον 1 εκατ. ευρώ σε έπαθλα στην πρώτη κατηγορία. Η προθεσμία για την κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ και διαδικτυακά λήγει στις 21:30. Παράλληλα, το παιχνίδι προσφέρει έπαθλα των 100.000 ευρώ για κάθε τυχερό 5άρι σε όλες τις κληρώσεις.

Πηγή: newsbeast.gr