Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας προσελκύει 73.000 δρομείς από όλο τον κόσμο


Ο εφετινός 41ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας θα διεξαχθεί στις 9 και 10 Νοεμβρίου, προσελκύοντας 73.000 δρομείς από διάφορες γωνιές του κόσμου. Η μεγάλη δρομική γιορτή αναμένεται με ανυπομονησία, με τον ΟΠΑΠ να είναι ο Μεγάλος Χορηγός της διοργάνωσης. Η εκκίνηση δόθηκε κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου του ΣΕΓΑΣ, που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η συμμετοχή στους αγώνες είναι εντυπωσιακή, με τα 5 χλμ. να ξεκινούν το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στις 17:00, και ακολουθεί το Universities Night Run by ΟΠΑΠ στις 19:15. Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, πέρα από την κλασική διαδρομή του Μαραθωνίου, θα διεξαχθεί και ο Αγώνας Δρόμου 10 χλμ. ΟΠΑΠ, με τη συμμετοχή 15.000 δρομέων.

Ο Γιώργος Ζούμας, Head of Sponsorships του ΟΠΑΠ, τόνισε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου: «Είμαστε υπερήφανοι που στηρίζουμε τη διοργάνωση που ενσωματώνει την πολιτιστική κληρονομιά και τις υψηλές αξίες του Μαραθωνίου. Επιθυμούμε να ενθαρρύνουμε τους φοιτητές να υιοθετήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής.» Από το 2022, ο ΟΠΑΠ είναι επίσης χορηγός του Universities Night Run, στα πλαίσια του Μαραθωνίου, προάγοντας έτσι τον φοιτητικό αθλητισμό.

Ο ΟΠΑΠ, που υποστηρίζει συνεχώς τον ελληνικό αθλητισμό για 14 χρόνια, θα προσφέρει στους συμμετέχοντες δράσεις και εκπλήξεις, καθιστώντας την εμπειρία τους μοναδική. Πηγή: newsbeast.gr