Νέος Τρόπος Κλήρωσης στο ΛΟΤΤΟ με Σταθερά Κέρδη και Μεγάλα Επαθλα


Το ΛΟΤΤΟ τροποποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2023 και πλέον προσφέρει στους παίκτες σταθερές μηνιαίες πληρωμές. Συγκεκριμένα, οι νικητές του μεγάλου επάθλου έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν 10.000 ευρώ κάθε μήνα για 10 χρόνια, ενώ οι δεύτερης κατηγορίας νικητές εξασφαλίζουν 1.000 ευρώ το μήνα για 12 μήνες.

Από την έναρξή του, το νέο ΛΟΤΤΟ έχει ήδη προκύψει 3 μεγάλοι νικητές, οι οποίοι prediction καθοριστικών 6 αριθμών στη κλήρωση, εξασφαλίζοντας και αυτοί την μηνιαία πληρωμή 10.000 ευρώ. Επιπλέον, 690 νικητές στην δεύτερη κατηγορία, με 5 σωστές προβλέψεις, λάμβάνουν 1.000 ευρώ κάθε μήνα για έναν χρόνο.

Οι κληρώσεις του ΛΟΤΤΟ διεξάγονται κάθε Τετάρτη και Σάββατο στις 22:00. Οι συμμετέχοντες μπορούν να υποβάλουν τα δελτία τους σε οποιοδήποτε κατάστημα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα ή να συμμετάσχουν διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας opaponline.gr. Η επόμενη κλήρωση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, με προθεσμία κατάθεσης δελτίων μέχρι τις 21:30 της ίδιας ημέρας.

Οι παίκτες μπορούν να ελέγχουν τα δελτία τους μέσω της εφαρμογής OPAP Store App, προκειμένου να διαπιστώσουν αν έχουν κερδίσει, και παράλληλα να συμμετέχουν στο πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις».

Πηγή: newsbeast.gr