«Νέο ΣΚΡΑΤΣ με Σταθερά Κέρδη για Δύο Χρόνια»


Ένα νέο παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ, γνωστό ως «24 ΜΗΝΕΣ ΤΥΧΗ», προσφέρει στους παίκτες την ευκαιρία να κερδίζουν τακτικά ποσά, με μηνιαίες καταβολές προσφέροντας έως 24.000 ευρώ για 24 μήνες. Οι συμμετέχοντες έχουν επίσης τη δυνατότητα να διεκδικήσουν έπαθλα των 1.000 ευρώ το μήνα για τον ίδιο χρονικό διάστημα.

Η τιμή του παιχνιδιού είναι 5 ευρώ και είναι διαθέσιμο σε όλα τα καταστήματα ΟΠΑΠ, σε λαχειοπώλες και σε επιλεγμένα περίπτερα. Ο Κωνσταντίνος Μάργαρης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στη Φλώρινα, περιγράφει τη διαδικασία παιχνιδιού: «Οι παίκτες προσπαθούν να ταιριάξουν οποιονδήποτε από τους αριθμούς τους με έναν από τους τυχερούς αριθμούς, ώστε να κερδίσουν το αντίστοιχο ποσό. Αν βρουν το σύμβολο με τα χαρτονομίσματα κερδίζουν άμεσα 50 ευρώ. Αν βρουν δύο φορές το σύμβολο “ΤΥΧΗ”, κερδίζουν 1.000 ευρώ κάθε μήνα για 24 μήνες. Επίσης, αν εμφανιστεί 2 φορές το σύμβολο “24ΜΗΝΕΣ” κερδίζουν το μέγιστο έπαθλο του παιχνιδιού, δηλαδή 24.000 ευρώ κάθε μήνα για 24 μήνες».

Ο κ. Μάργαρης σημειώνει ότι το νέο ΣΚΡΑΤΣ έχει γίνει γρήγορα δημοφιλές, καθώς “δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να έχουν ένα σταθερό εισόδημα για δύο χρόνια”, κάτι που το καθιστά ιδιαίτερα ελκυστικό για το κοινό.

Οι λαχνοί των ΣΚΡΑΤΣ συμμετέχουν και στο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις». Οι παίκτες μπορούν να σκανάρουν τον QR κωδικό που βρίσκεται στους λαχνούς μέσω της εφαρμογής OPAP Store App για να δουν αν έχουν κερδίσει, συμμετέχοντας παράλληλα σε κληρώσεις για κουπόνια εξαργύρωσης στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ.

Πηγή: newsbeast.gr