Μνημόσυνο για τον Ιωνά Καρούση Θύμα της Τρομοκρατικής Επίθεσης στο Τελ Αβίβ


Ο Ιωνάς Καρούσης, ένας 26χρονος φοιτητής αρχιτεκτονικής από το Τελ Αβίβ, υπήρξε θύμα της τρομοκρατικής επίθεσης που σημειώθηκε στην περιοχή Γιάφα. Ήταν γιος του γνωστού καθηγητή νευρολογίας στο πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ, Δημήτρη Καρούση. Ο πατέρας του βρέθηκε σε πολύ δύσκολη ψυχολογική κατάσταση και περιέγραψε πώς πληροφορήθηκε για την τραγική απώλεια του γιου του.

Ο Δημήτρης Καρούσης ανέφερε στο ertnews ότι δεν είχε επαφή με τον γιο του επειδή το κινητό του δεν είχε μπαταρία. Στις 12 το βράδυ, έλαβε ειδοποίηση από τις Αρχές για τα συμβάντα. Εκφράζοντας τη βαθιά του θλίψη, τόνισε πόσο δραματικά έχουν εξελιχθεί τα πράγματα στην περιοχή, προκαλώντας θύματα αθώων πολιτών. “Αυτή η τρέλα σκοτώνει και αθώους ανθρώπους”, δήλωσε ο πατέρας του.

Λίγο νωρίτερα, η σύντροφος του Ιωνά, ξέσπασε σε συγκίνηση αποχαιρετώντας τον. Στον αποχαιρετιστήριο μήνυμά της, έγραψε “Φύλακα άγγελέ μου” συνοδευόμενη από φωτογραφία του Ιωνά και στην άλλη ανάρτησή της, με κοινή τους φωτογραφία, σημείωσε: “Δε γίνεται να έχεις φύγει… Καρδιά μου, κούκλε μου, μοναδικέ μου… Θα σε αγαπώ για πάντα!!!”

Ο Δημήτρης Καρούσης πρόσθεσε ότι η απώλεια του γιου του δεν είναι μοναδική και ότι οι διαμάχες φέρνουν μόνο πόνο. “Φοιτητής στο άνθος της ζωής του, πήγε να κάνει εργασία για την αρχιτεκτονική και βρήκε το θάνατο στον σταθμό του τρόλεϊ”, ανέφερε, υπογραμμίζοντας πόσο τραγικό είναι ότι οι άνθρωποι συνεχίζουν να σκοτώνονται μεταξύ τους.

Πηγή: newsbeast.gr