Μήνυμα Ενότητας και Δύναμης από τις Οικογένειες των Θυμάτων της Τραγωδίας στα Τέμπη


Μετά τη δημόσια διαμάχη που προήλθε από την τιμή του εισιτηρίου για τη συναυλία στα Τέμπη, οι οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας φαίνεται να κλείνουν τις πληγές τους και να στέλνουν ένα μήνυμα ενότητας. Ο Νίκος Πλακιάς, πατέρας των δίδυμων κοριτσιών που χάθηκαν στο δυστύχημα και θείος ενός ακόμη θύματος, μέσω ανάρτησής του, καλεί τους καλλιτέχνες να εστιάσουν στη δύναμη της φωνής τους, έτσι ώστε το μήνυμα να φτάσει στον ουρανό.

Ακολούθησε η Μαρία Καρυστιανού, που υπέστη την απώλεια της κόρης της Μάρθη. Στο μήνυμά της, τονίζει την κοινή θλίψη που βιώνουν όλοι, δηλώνοντας: «Πονάμε το ίδιο. Τα κορίτσια μας είναι μαζί στον ουρανό». Μέσα από την ανάρτησή της, επιθυμεί την ενότητα, λέγοντας: «Η ευχή μου είναι να είμαστε ένα. Όλοι. Όλες».

Ο Νίκος Πλακιάς, στην ανάρτησή του, αναφέρει επίσης ότι αποδέχεται την απόφαση των αρμόδιων φορέων για τη συναυλία και ενθαρρύνει τους καλλιτέχνες να τραγουδήσουν με όλη τους τη δύναμη. Αναφέρει χαρακτηριστικά: «Κάπου εκεί όταν τραγουδήσεις Θανάση την ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ, τρία αστέρια θα εμφανιστούν. Είναι τα παιδιά μας και θα χορεύουν».

Πηγή: newsbeast.gr