Λορέν Μορόν Ανανεώνει με τον Άρη έως το 2027


Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Λορέν Μορόν, διασφαλίζοντας την παραμονή του Ισπανού επιθετικού στη Θεσσαλονίκη έως το καλοκαίρι του 2027. Ο κορυφαίος σκόρερ της Super League θα παραμείνει στο Κλεάνθης Βικελίδης για τρία ακόμη χρόνια. Η ανακοίνωση της ομάδας ανέφερε: «Ο… «Mister Goal» υπέγραψε».

Ο Ισπανός επιθετικός έκανε την πρώτη του εμφάνιση με την κιτρινόμαυρη φανέλα στις 27 Ιουλίου 2023, σε αγώνα κόντρα στην Ararat-Armenia για τα προκριματικά του UEFA Europa Conference League. Στη συνέχεια, στις 20 Αυγούστου, πέτυχε το πρώτο του γκολ για τον Άρη στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ο.Φ.Η. Από τότε, ο Morón αποδείχθηκε καθοριστικός, ολοκληρώνοντας τη χρονιά ως ο κορυφαίος σκόρερ της «Stoiximan Super League» για την αγωνιστική περίοδο 2023-24, με 20 γκολ.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η συγκεκριμένη επίδοση τον καθιστά τον πρώτο Ισπανό ποδοσφαιριστή που αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Παράλληλα, έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής της ομάδας που κερδίζει αυτόν τον τίτλο στον 21ο αιώνα, 43 χρόνια μετά τον Ντίνο Κούη, ο οποίος είχε πετύχει 21 γκολ.

Αυτή τη σεζόν, ο Μορόν συνέχισε εντυπωσιακά, σημειώνοντας 6 γκολ στα 8 πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, φτάνοντας ήδη τα 27 γκολ σε 52 εμφανίσεις με τη φανέλα του Άρη σε όλες τις διοργανώσεις.

Πηγή: newsbeast.gr