Κυνηγός τραυματίζεται σοβαρά σε απόκρημνη περιοχή του Παγγαίου από αυτοπυροβολισμό


Το πρωί της Κυριακής 21/10, συγκλονιστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο Μικρό Σούλι Σερρών, όπου διασώστες του ΕΚΑΒ τέθηκαν σε κατάσταση ετοιμότητας μετά από τον τραυματισμό ενός 26χρονου κυνηγού. Ο νεαρός τραυματίστηκε σοβαρά, καθώς αυτοπυροβολήθηκε στα πόδια από αμέλεια. Η καραμπίνα που χρησιμοποιούσε ανήκε στον 58χρονο πεθερό του, ο οποίος σε μια στιγμή απροσεξίας την πήρε στα χέρια του και αυτή εκπυρσοκρότησε, προκαλώντας του τραύματα στον μηρό.

Η κατάσταση του κυνηγού ήταν κρίσιμη εξαιτίας έντονης αιμορραγίας. Ευτυχώς, η έγκαιρη παρέμβαση μιας διασώστριας του ΕΚΑΒ Σερρών ήταν σωτήρια, καθώς κατάφερε να προσεγγίσει τον τραυματία, παρά τις δυσκολίες που παρουσίαζε η δύσβατη περιοχή όπου βρισκόταν. Επειδή το ασθενοφόρο δεν μπορούσε να προσεγγίσει, της δόθηκε η δυνατότητα να του παρέχει πρώτες βοήθειες και να σταματήσει την αιμορραγία.

Μετά από τις πρώτες βοήθειες, ο κυνηγός μεταφέρθηκε με ελικόπτερο super puma στο νοσοκομείο της Καβάλας, όπου συνεχίζει τη νοσηλεία του. Η αστυνομία του τμήματος Αμφίπολης διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.

Πηγή: newsbeast.gr