Κυκλοφοριακό Χάος στην Αττική Από νωρίς το Πρωί της Δευτέρας


Πανικός επικρατεί το πρωί της Δευτέρας 21/10 στους δρόμους της Αττικής, με έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση στον Κηφισό και αυξημένη κίνηση στην Κηφισίας λόγω ακινητοποιημένου οχήματος. Συγκεκριμένα, έχουν παρατηρηθεί δυσκολίες στη ροή των οχημάτων στην Λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος του Φάρου Ψυχικού, στο ρεύμα προς Κηφισιά.

Οι οδηγοί αντιμετωπίζουν επίσης προβλήματα στην Κατεχάκη και στους γύρω δρόμους του Συντάγματος, καθώς και στον Πειραιά. Αυξημένη κυκλοφορία παρατηρείται και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, κοντά στον Άλιμο.

Η κατάσταση στην Αττική Οδό είναι ιδιαίτερα δύσκολη, με καθυστερήσεις προς Ελευσίνα που κυμαίνονται από 20 έως 25 λεπτά από Ανθούσα έως Κηφισίας και από Αγία Παρασκευή έως Κηφισίας στην Περιφερειακή Υμηττού. Επιπλέον, προς το Αεροδρόμιο οι καθυστερήσεις είναι άνω των 30 λεπτών από Περιφερειακή Αιγάλεω έως Κηφισίας και από Μεταμόρφωση (είσοδος από Λαμία) έως Κηφισίας.

Για την πιο άμεση ενημέρωση σχετικά με την κίνηση στους κεντρικούς δρόμους της Αττικής, τις καθυστερήσεις και το μποτιλιάρισμα, μπορείτε να δείτε τον διαδραστικό χάρτη με την τρέχουσα κατάσταση της κυκλοφορίας.

Πηγή: newsbeast.gr