Κατάσταση Υγείας της Μαρινέλλας Μετά την Κατάρρευσή της στο Ηρώδειο


Το πρωί της Παρασκευής 27/9, ο νευροχειρουργός Νικόλαος Μαραθεύτης μίλησε για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, η οποία κατέρρευσε στο Ηρώδειο κατά τη διάρκεια συναυλίας. Ο γιατρός ανέφερε ότι «Πάντα υπάρχει ο φόβος της επιδείνωσης» και τόνισε ότι «Όσο περνούν οι μέρες και δεν υπάρχει επιδείνωση, αυτό είναι θετικό».

Εξήγησε ότι η αιμορραγία μέσα στον εγκέφαλο είχε αρχίσει να επηρεάζει τη κινητικότητα της τραγουδίστριας, γι’ αυτό και έπεσε στη σκηνή. Ωστόσο, το επεισόδιο δεν ήταν τόσο σοβαρό ώστε να προκαλέσει απώλεια των αισθήσεων. «Τα αιμορραγικά εγκεφαλικά επεισόδια μερικές φορές έχουν μια εξέλιξη προς το χειρότερο. Στην αρχή είναι πιο ήπια τα συμπτώματα και όσο περνά ο χρόνος γίνονται χειρότερα», ανέφερε ο ειδικός.

Καθώς η κατάσταση της Μαρινέλλας εξελισσόταν, ο γιατρός της κάλεσε το ασθενοφόρο, και εκείνη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο Νικόλαος Μαραθεύτης σημείωσε ότι ο φόβος για την επιδείνωση ήταν μεγάλος και ότι είναι κρίσιμο να μην μεγαλώσει υπερβολικά το αιμάτωμα για να μην πιέσει τον εγκέφαλο. «Αυτές οι αιμορραγίες συνήθως σταματούν από μόνες τους και απορροφώνται, αρκεί να μην είναι πολύ μεγάλες», συμπλήρωσε.

Στο ίδιο πλαίσιο, η τραγουδίστρια Στέλλα Κονιτοπούλου, που βρισκόταν στην εκδήλωση, περιέγραψε την εμπειρία της: «Ξεκίνησε η Μαρινέλλα με μεγάλη ενέργεια και το Ηρώδειο την παρακολουθούσε σιωπηλό. Μόλις τελείωσε το πρώτο τραγούδι, επέστρεψε για το δεύτερο και έπεσε κάτω, χωρίς κανένας να καταλάβει σοβαρά τι συνέβαινε». Η Κονιτοπούλου ανέφερε ότι κανείς δεν αντέδρασε αμέσως, απόδειξη της σύγχυσης που επικράτησε στο κοινό.

«Στην ώρα που έπεσε, η ορχήστρα συνέχιζε να παίζει, γεγονός που αποδεικνύει ότι ούτε αυτοί κατανοούσαν την κατάσταση. Μετά από λίγα λεπτά, ανακοινώθηκε το γεγονός και το κοινό παρέμεινε σοκαρισμένο», επεσήμανε.

Πηγή: newsbeast.gr