Καταγγελίες νεόνυμφων για απάτη σε κτήμα στο Κορωπί


Σειρές καταγγελιών συνεχίζουν να έρχονται στο φως από πολλούς νεόνυμφους που δηλώνουν ότι έχουν πέσει θύματα απάτης από την ιδιοκτήτρια του κτήματος στο Κορωπί. Οι καταγγέλλοντες ανέφεραν ότι παρέδωσαν τα χρήματα για να κλείσουν το χώρο, αλλά οι προγραμματισμένες δεξιώσεις δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ και δεν έλαβαν πίσω τα χρήματά τους.

Ένα από τα θύματα εξηγεί: «Ο γάμος ακυρώθηκε και η κυρία προσπαθούσε να μας προτείνει άλλες τοποθεσίες, οι οποίες δεν είχαν καμία σχέση με εκείνην. Άρα, φαίνεται ότι μας κορόιδευε. Τα 10.000 ευρώ αφορούσαν τον κεντρικό πυρήνα της δεξίωσης». Ένα άλλο θύμα προσθέτει: «Αυτό που μας είπε η κυρία ήταν ότι θα μας αποζημιώσει και μάλιστα με το παραπάνω. Ωστόσο, δεν έχουμε λάβει ούτε ευρώ πίσω παρά τα 4.500 ευρώ που είχαμε πληρώσει, και έχουμε προχωρήσει σε νομικές ενέργειες».

Από την πλευρά της, η ιδιοκτήτρια του κτήματος αντέτεινε ότι όλα αυτά είναι ανακρίβειες και ψέματα. Σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1, δήλωσε: «Όλα αυτά που λέγονται θα τα αντιμετωπίσει η δικαιοσύνη γιατί ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος κριτής. Είναι κατευθυνόμενα και θα πέσουν μεγάλα κεφάλια. Ήμουν προσεκτική μέχρι τώρα γιατί μπορεί να εμπλέκονται και κτήματα, Δήμοι, υπουργοί…».

Πηγή: newsbeast.gr