Καταδίκη πρώην συντρόφου για εκδικητική πορνογραφία σε βάρος μοντέλου


Ο πρώην σύντροφος ενός νεαρού μοντέλου καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκισης με αναστολή, έπειτα από την εκδικητική πορνογραφία που υπέστη η κοπέλα. Η νεαρή γυναίκα, με πορεία τεσσάρων χρόνων στον εφιάλτη αυτόν, βίωσε μια σοβαρή περιπέτεια, καθώς το 2020 ο τότε σύντροφος διέρρευσε προσωπικό υλικό τους, αμέσως μόλις εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν μετά από πέντε χρόνια σχέσης.

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή Live News για τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε, τονίζοντας ότι ένιωθε ντροπή να βγει σε δημόσιους χώρους και ότι οι συνέπειες της υπόθεσης αυτής την επηρέασαν και επαγγελματικά, γεγονός που της στοίχισε πολλές δουλειές. Ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας, την στήριξε καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, με αποτέλεσμα η νεαρή να νιώθει δικαιωμένη που τον εμπιστεύτηκε και κατήγγειλε το περιστατικό.

«Ήταν μια πρώτη νίκη για εμένα. Ένιωσα δικαίωση. Εμπιστεύτηκα τη Δικαιοσύνη», είπε χαρακτηριστικά. Ανέφερε επίσης ότι ο πρώην σύντροφός της την απειλούσε πως θα δημοσίευε φωτογραφίες από τις προσωπικές τους στιγμές, κάτι που την έκανε να νιώθει ότι δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει ελεύθερα. Χάρη στην υποστήριξη και ενθάρρυνση του Λύτρα, η νεαρή αποκτά πλέον τη δύναμη να προχωρήσει μπροστά, χωρίς φόβο. «Σε καμία περίπτωση δεν θα τον άλλαζα και μου φέρθηκε πολύ ανθρώπινα», συμπλήρωσε.

Πηγή: newsbeast.gr