Η Υπέροχη Τύχη Έκανε Εκατομμυριούχο Έναν Κάτοικο της Πτολεμαΐδας


Ένας κάτοικος της Πτολεμαΐδας ξύπνησε σήμερα το πρωί με μια αναπάντεχη ευχάριστη έκπληξη, καθώς έγινε εκατομμυριούχος χάρη στο ΤΖΟΚΕΡ. Στη χθεσινή κλήρωση, κατάφερε να κερδίσει πάνω από 18,6 εκατ. ευρώ στην πρώτη κατηγορία, ποντάροντας σε τυχαίους αριθμούς σε κατάστημα ΟΠΑΠ της πόλης.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, Σαμουήλ Κουντουρατζόγλου, δήλωσε: «Ακόμα προσπαθούμε να το συνειδητοποιήσουμε. Από χθες το βράδυ τα τηλέφωνα δεν έχουν σταματήσει να χτυπάνε, τόσο στο πρακτορείο όσο και στο προσωπικό μου κινητό. Εύχομαι στον μεγάλο τυχερό να έχει πάντα καλή υγεία και να διαχειριστεί το ιστορικό έπαθλο με σύνεση. Πιστεύω πως θα κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα και ετοιμάζεται για μόνιμες διακοπές».

Αναφερόμενος στο «χρυσό» δελτίο των 18.694.681,21 ευρώ, ο κ. Κουντουρατζόγλου επισήμανε: «Η θεά τύχη έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία αυτή, καθώς ο νικητής επέλεξε τους αριθμούς του τυχαία. Είχε συμπληρωθεί 23 στήλες με τυποποιημένο σύστημα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο υπερτυχερός δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτούς τους αριθμούς».

Επιπλέον, στη χθεσινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ βρέθηκαν 3 νικητές στη δεύτερη κατηγορία, φτάνοντας συνολικά τους 147 τυχερούς 5άρηδες που έχουν κερδίσει από 100.000 ευρώ έκαστος με 5 σωστές προβλέψεις. «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για κάποιον πράκτορα ΟΠΑΠ από το να βρεθεί στο κατάστημα του νικητής ενός τόσο μεγάλου ποσού», πρόσθεσε ο κ. Κουντουρατζόγλου.

Πηγή: newsbeast.gr