Η συντριβή μιας νεαρής καρδιάς μετά την απώλεια του Ιωνά Καρούση στο Τελ Αβίβ


Ραγίζει καρδιές η ιστορία της κοπέλας του Ιωνά Καρούση, ο οποίος σκοτώθηκε πρόσφατα σε μια επίθεση στο Τελ Αβίβ, σε ηλικία μόλις 26 ετών. Η κοπέλα του, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, αποκάλυψε ότι αν ήταν μαζί του εκείνη τη στιγμή θα είχαν αποφύγει το μοιραίο. «Πήγε εκεί για να κάνει μια εργασία για το πανεπιστήμιο, καθώς σπούδαζε αρχιτεκτονική και, δυστυχώς, βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος ώρα. Είναι απίστευτο αυτό που ζούμε, συγκλονιστικό», είπε.

Αναφερόμενη στην τελευταία επικοινωνία τους, ανέφερε πως μίλησαν για τελευταία φορά στις 15:30, όταν εκείνος ήταν στο Τελ Αβίβ και προετοιμαζόταν για την εργασία του στη Γιάφα. «Δεν ηχούσαν οι σειρήνες εκείνη τη στιγμή και δεν είχαμε λάβει καμία είδηση για το τι συνέβαινε. Ήταν ένας αριστούχος φοιτητής και ήθελε να ολοκληρώσει την εργασία του», τόνισε.

Η κοπέλα αναγνώρισε το σώμα του Ιωνά σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν μετά την τραγωδία. Όταν ενημερώθηκε από τον ξάδερφό της για το συμβάν και είδε φωτογραφίες, είπε «Καρδιά μου όμορφη, αυτός είναι, αυτός είναι το αγόρι μου. Φορούσε παντελόνι του ΠΑΟΚ, αχ θεέ μου, το αγόρι μου». Επίσης, ανάρτησε ένα Instagram story από το σημείο της επίθεσης με λουλούδια, γράφοντας: «Περίμεναν απλώς το τρένο. Η χαρά μου ήσουν και θα είσαι πάντα».

Περιγράφοντας τον Ιωνά, είπε ότι ήταν «το καλύτερο παιδί, αθώο με μια παιδική ψυχή και μόνο καλοσύνη». «Πίστευε πολύ στον Θεό και βοηθούσε τους ανθρώπους όπως μπορούσε. Ήταν ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου», προσθέτοντας πόσο δύσκολο είναι να διαχειριστεί αυτή την απώλεια.

Πηγή: newsbeast.gr