Η συγκινητική παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του Βασίλη Καρρά στην ΔΕΘ


Το βράδυ της Δευτέρας, 21 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του Βασίλη Καρρά, με τίτλο «Καλησπέρα και καλή βραδιά», από τον συγγραφέα Θάνο Κανούση. Στο συνέδριο που έλαβε χώρα στο συνεδριακό κέντρο Νικόλαος Γερμανός στη ΔΕΘ, παρευρέθηκαν συνεργάτες, φίλοι και συγγενείς του διακεκριμένου τραγουδιστή, καθώς και η οικογένειά του.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», όταν ο Θάνος Κανούσης διάβασε τα τελευταία λόγια του αείμνηστου καλλιτέχνη, τα οποία απευθύνονταν στη σύζυγό του, Χριστίνα, επικράτησε συγκίνηση. Το σημείωμα ανέφερε: «Χριστίνα, σε αυτό το ταξίδι δεν θα σε πάρω μαζί μου, να μείνεις πίσω να βοηθάς τους ανθρώπους, έχεις τρόπο εσύ για αυτό σ’ αγαπώ». Η Χριστίνα Καρρά, όπως φαίνεται σε πλάνα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Στο τέλος της παρουσίασης, προβλήθηκε η σημαντική συναυλία του Βασίλη Καρρά, που πραγματοποιήθηκε το 2017 στο θέατρο Πέτρας, με τίτλο: «40 χρόνια Βασίλης Καρράς». Όταν ολοκληρώθηκε η βραδιά και η συναυλία προβλήθηκε, η Χριστίνα Καρρά αποφάσισε να αποχωρήσει από την αίθουσα.

Πηγή: newsbeast.gr