Η Σοβαρότητα της Ασφάλειας στον Δρόμο Αφηγείται η Μυρσίνη Προσωπική Ιστορία μετά το Τροχαίο στην Κρήτη


Μια 18χρονη κοπέλα από την Κρήτη βρέθηκε θύμα τροχαίου όταν ο φίλος της την πήρε βόλτα στη μηχανή του και είχε ένα σοβαρό ατύχημα. Η Μυρσίνη αποφάσισε να στείλει ένα σημαντικό μήνυμα σε όλους σχετικά με την ασφάλεια στο δρόμο, εστιάζοντας στη χρήση κράνους και ζώνης. Στην εκπομπή «Live News», περιέγραψε την εμπειρία της από το ατύχημα, που συνέβη την περασμένη Κυριακή.

Όπως ανέφερε, ενώ κυκλοφορούσαν, ο φίλος της έχασε τον έλεγχο της μηχανής και προσέκρουσαν στα προστατευτικά κιγκλιδώματα. Εκείνος ήταν προστατευμένος γιατί φορούσε κράνος, αλλά η ίδια δεν φορούσε και χτύπησε σοβαρά. “Σε μία απότομη στροφή δεν υπήρχαν φώτα. Εγώ δεν φορούσα κράνος. Θυμάμαι να κοιτάω προς τα κάτω και να βλέπω θρύψαλα”, είπε χαρακτηριστικά.

Η περιγραφή της για τα όσα ακολούθησαν ήταν δραματική. “Έπεσα και έσυρα τον εαυτό μου. Έπεσα με το κεφάλι. Για λίγα δευτερόλεπτα νόμισα ότι έχασα την επαφή με την πραγματικότητα, ένιωθα ότι χάνομαι. Ήμουν γεμάτη αίματα και δεν ήξερα αν ζω”.

Στο μήνυμά της, υπογράμμισε πόσο σημαντικό είναι να φοράμε κράνος και ζώνη ασφαλείας, τονίζοντας ότι το ατύχημα μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε. “Δεν είναι δύσκολο να φορέσεις κράνος. Πολλοί πιστεύουμε ότι σε εμάς δεν θα συμβεί τίποτα, αλλά το κακό μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή. Έπρεπε να το μάθω με τον πιο δύσκολο τρόπο για να το καταλάβω”, είπε.

“Οι άνθρωποι που μας βρήκαν πίσω νόμιζαν ότι ήμασταν νεκροί. Θα μπορούσα να έχω μείνει ανάπηρη. Πρέπει να προσέχουμε τον εαυτό μας και να θυμόμαστε ότι δεν κοστίζει τίποτα να βάλουμε κράνος και ζώνη”, τόνισε η Μυρσίνη.

Πηγή: newsbeast.gr