Η Κατάσταση Υγείας της Μαρινέλλας Παραμένει Σταθερή και Κρίσιμη


Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία της Μαρινέλλας εκδόθηκε από το θεραπευτήριο Υγεία, επιβεβαιώνοντας τη σοβαρότητα και την κρισιμότητα της κατάστασής της. Οι θεράποντες ιατροί, Ηλίας Κ. Πολιτάκης, Ηλίας Ανδριανάκης και Κωνσταντίνος Σπέγγος, αναφέρουν ότι η σπουδαία τραγουδίστρια έχει συμπληρώσει 40 ώρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Η κατάσταση της Μαρινέλλας παραμένει σταθερή και κρίσιμη λόγω σοβαρού αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου. Σημειώνεται ότι δεν είναι διασωληνωμένη και έχει επαφή με το περιβάλλον, καθώς η οικογένειά της και οι γιατροί βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό της. «Είναι θετικό ότι έχει ανοίξει τα μάτια της και ενδεχομένως μπορεί να επικοινωνήσει», ανέφεραν οι ιατροί, προσθέτοντας ωστόσο ότι η ηλικία της κρατά τους γιατρούς σε εγρήγορση.

Τα πρώτα λόγια της Μαρινέλλας στη ΜΕΘ φαίνεται να ήταν: «Δεν ήρθε η ώρα μου ακόμα», τα οποία είπε στην κόρη της. Ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε σε αυτή τη φράση σε σημερινή εκπομπή, τονίζοντας ότι η τραγουδίστρια επικοινωνεί και δείχνει μεγάλη θέληση για ζωή, ακόμα και ψέλνοντας στίχους τραγουδιών κατά τη διάρκεια των επισκέψεων της κόρης της.

Πηγή: newsbeast.gr