Η κατάσταση υγείας της Μαρινέλλας μας ανησυχεί μετά την κατάρρευσή της στη σκηνή


Κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας της αγαπητής τραγουδίστριας Μαρινέλλας, η οποία βρίσκεται σε ΜΕΘ ιδιωτικού θεραπευτηρίου. Χθες το βράδυ, κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο, η Μαρινέλλα κατέρρευσε, προκαλώντας σοκ στους παρευρισκόμενους. Σύμφωνα με ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου «Υγεία», υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε αμέσως στη ΜΕΘ.

Εντωμεταξύ, ένα βίντεο με την ερμηνεία της Μαρινέλλας στην έναρξη της συναυλίας της είναι viral στο διαδίκτυο. Στο βίντεο, η Μαρινέλλα ερμηνεύει α καπέλα το τραγούδι «Καμιά φορά», συγκλονίζοντας το κοινό με τη φωνή της. Λίγο πριν την κατάρρευσή της, είχε πει: «Νομίζω ότι αυτό το βράδυ θα περάσουμε πολύ ωραία γιατί είναι ένα πρόγραμμα πραγματικά που το φτιάξαμε με πολύ αγάπη και ελπίζω να περάσετε ένα ωραίο βράδυ, όχι μόνο εσείς και εμείς. Για πάμε παιδιά».

Λίγο πριν την εκδήλωση του επεισοδίου, είχε τραγουδήσει «Τα λόγια είναι περιττά» και φάνηκε ότι έχανε τις δυνάμεις της, ψελλίζοντας στίχους όπως: «Εγώ κι εσύ, πόσο η ζωή να μας μισεί; Φεύγεις και φεύγω, και πού πάμε; Εγώ κι εσύ, Θεέ μου, μας έμαθες εσύ τόσο πολύ να αγαπάμε».

Μακάρι όλα να είναι καλά για τη Μαρινέλλα. Πηγή: newsbeast.gr