Η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας παραμένει σταθερή αλλά κρίσιμη


Η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας παραμένει “σταθερή αλλά κρίσιμη”, σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσαν οι γιατροί που την παρακολουθούν. Η τραγουδίστρια υποβλήθηκε σε έναν νέο κύκλο εξετάσεων, και προ ημερών πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη των γιατρών για να αποφασιστεί η συνέχιση της θεραπείας της. Προς το παρόν, δεν απαιτείται κάποια χειρουργική επέμβαση και αναφέρεται ότι η Μαρινέλλα ανταποκρίνεται θετικά στη φαρμακευτική αγωγή που ακολουθεί.

Η πρόεδρος της EINAΠ, Ματίνα Παγώνη, αναφερόμενη στην κατάσταση της υγείας της εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι πιθανότητες υπέρ του ασθενούς αυξάνονται με τον χρόνο. “Βρισκόμαστε στο τρίτο 24ωρο σταθερής κατάστασης, πράγμα που υποδηλώνει ότι δεν έχουν προκύψει επιπλοκές και η αιμορραγία δεν επιδεινώνεται”, δήλωσε σε πρωινή εκπομπή του Mega. Τόνισε επίσης ότι τα επόμενα 24ωρα θα είναι κρίσιμα για την απορρόφηση της αιμορραγίας, εξηγώντας ότι η διαδικασία αυτή απαιτεί χρόνο και υπομονή.

Η κ. Παγώνη επεσήμανε τις αιτίες που μπορεί να προκαλέσουν αιμοραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο, υπογραμμίζοντας τη σημασία της ρύθμισης της πίεσης και του στρες. “Η ηλικία και το στρες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Μια σωστά ρυθμισμένη πίεση ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες εκδήλωσης εγκεφαλικού”, ανέφερε, κάνοντας έκκληση για προληπτική παρακολούθηση των σημαντικών δεικτών υγείας.

Πηγή: newsbeast.gr