Η ιστορία του Πετρίτ και η επανασύνδεση με την οικογένειά του


Ένας άντρας που έχει γίνει γνωστός ως ο «αόρατος Έλληνας» έχει ανακαλύψει την οικογένειά του και πλέον μπορεί να ζήσει μια κανονική ζωή. Ο Πετρίτ, όπως είναι το όνομά του, είχε αναζητήσει τους δικούς του ανθρώπους για αρκετά χρόνια, ενώ ταυτόχρονα είχε να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα μνήμης. Τα αποτελέσματα του τεστ DNA επιβεβαίωσαν ότι η 72χρονη Βιτόρια είναι η βιολογική του μητέρα.

«Ο γενετικός τύπος της S… Vitoria είναι 2.880.476 φορές πιο πιθανό να προέρχεται από τη βιολογική μητέρα του αμνήμονος ατόμου που χρησιμοποιεί τα στοιχεία Κουτσούκης Πέτρος, γεγονός που αντιστοιχεί σε πιθανότητα μητρότητας 99,999%» αναφέρει το συμπέρασμα της σύγκρισης δειγμάτων DNA.

Ο Πετρίτ εξέφρασε τη χαρά του σε συνέντευξή του στην εκπομπή Live News: «Νιώθω πάρα πολύ ευτυχισμένος. Επιτέλους νιώθω πως κάτι καλό έρχεται στη ζωή μου. Τόσα χρόνια δεν θυμάμαι τους ανθρώπους που αγαπούσα, και θα τους αγαπάω μέχρι να πεθάνω. Αυτές τις μέρες που ήρθαμε κοντά είδα την αγάπη που μου προσφέρουν και τι αγάπη νιώθουν για μένα. Δεν τους θυμάμαι και αυτό είναι το μεγάλο μου παράπονο».

Μάλιστα, τόνισε τη δέσμευσή του να έρθει πιο κοντά τους: «Θα κάνω τα πάντα για να έρθω κοντά τους, γιατί καταλαβαίνω ότι μόνο με την αγάπη μπορούμε να γιατρεύσουμε τις πληγές μας. Αισθάνομαι πολύ καλά, τώρα πλέον ξέρω ποιος είμαι. Από τη στιγμή που ήρθα κοντά με τη μάνα μου, ένιωσα την αγάπη τους και κατάλαβα ότι είμαι στο σωστό περιβάλλον».

Πηγή: newsbeast.gr