Η γιορτή της παγκόσμιας ημέρας καφέ από την αλυσίδα ΒΕΑΤ με δωρεάν καφέ για όλους


Η γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ διοργανώθηκε από την αλυσίδα εστίασης BEAT snack&coffee, η οποία προσέφερε δωρεάν καφέ σε όλα τα καταστήματά της. Συγκεκριμένα, την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024, οι επισκέπτες που βρέθηκαν στα BEAT από τις 08:00 π.μ. έως τις 11:00 π.μ. είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν έναν καφέ χωρίς κόστος, ως ένδειξη γιορτής για την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν εξαιρετική, με πλήθος κόσμου να σχηματίζει ουρές στα 26 καταστήματα της αλυσίδας. Συνολικά, προσφέρθηκαν περίπου 4.687 καφέδες, γεγονός που δείχνει την αγάπη των πελατών για την εμπειρία του καφέ.

Για να ενισχύσει την εορταστική ατμόσφαιρα, η διοργάνωση περιλάμβανε και έναν διαγωνισμό στο Instagram, όπου οι συμμετέχοντες μπορούσαν να κερδίσουν 30 δώρα σχετιζόμενα με τον καφέ, όπως εσπρεσομηχανές, θερμός καφέ και δωροκάρτες για δωρεάν καφέ για έναν ολόκληρο μήνα. Αυτή η ενέργεια δεν αποτέλεσε μόνο μια γιορτή της καθημερινής απόλαυσης του καφέ, αλλά και έναν τρόπο για την αλυσίδα να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της προς τους πελάτες της για την υποστήριξή τους.

Πηγή: newsbeast.gr