Η Εξερεύνηση της Ταυτότητας του Αόρατου Έλληνα και η Αναγνώριση από την Οικογένεια στην Αλβανία


«Από τη στιγμή που ανακαλύψαμε την ομοιότητα, θελήσαμε να πιστέψουμε ότι δεν κάνουμε λάθος. Όταν είδα τις παλιές φωτογραφίες που έχουμε μόνο εμείς και ένας φίλος, είπαμε είναι αυτός», αναφέρει η ανιψιά του «αόρατου Έλληνα», που προσπαθεί να βρει την ταυτότητά του και τους συγγενείς του. Ο 44χρονος άνδρας, που εμφανίστηκε στην εκπομπή Live News, δήλωσε ότι πάσχει από αμνησία και έχει ελάχιστες αναμνήσεις από το παρελθόν του. Είναι μόνος και προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος είναι, χωρίς καν τα απαραίτητα έγγραφα.

Η ιστορία αυτή κινητοποίησε μια οικογένεια από την Αλβανία, που τα τελευταία χρόνια διαμένει στη Λαμία. Ο Αρτούρ αναγνώρισε τον χαμένο αδερφό του, Πέτρου Κουτσούκη, μετά από 20 χρόνια αναζητήσεων. Οι φωτογραφίες που έχουν στη διάθεσή τους δείχνουν πολλές ομοιότητες, ενώ οι περιγραφές που παρέχουν μοιάζουν να ταιριάζουν απόλυτα με τον Πέτρο Κουτσούκη. «Έχει γίνει μεγάλη κινητοποίηση στην Αλβανία, όλοι ρωτούν τον πατέρα μου τι συνέβη. Αργήσαμε, αλλά είμαι χαρούμενη που ζει», δηλώνει η ανιψιά.

Η αναζήτηση του Πετρίτ ήταν μια διαδικασία που περιλάμβανε αλληλογραφία μεταξύ του Αρτούρ και του Πετρίτ, η οποία ωστόσο σταμάτησε ξαφνικά, προκαλώντας την ανησυχία τους και την ανάγκη αναζήτησής του. Ωστόσο, οι προσπάθειες της εκπομπής να επικοινωνήσει με τον Πέτρο Κουτσούκη δεν είχαν αποτέλεσμα. Το Facebook προφίλ του με το όνομα «Πέτρος Κουτσούκης» έχει αφαιρεθεί και έχει αντικατασταθεί από ένα νέο προφίλ με το όνομα «Τάκης Πατάκης».

Πηγή: newsbeast.gr