Η Έβελυν Καζαντζόγλου εντυπωσιάζει με το look της στην παρουσίαση του H&M Studio A&W 2024


Η Έβελυν Καζαντζόγλου συμμετείχε στην παρουσίαση της νέας σειράς Studio A&W 2024 του brand H&M, όπου τράβηξε την προσοχή με την επιλογή της. Φόρεσε ένα ζευγάρι μαύρες μπότες over the knee από τη συλλογή, που έχουν γίνει το απόλυτο must accessory item για την τρέχουσα σεζόν. Συνδύασε τις μπότες με ένα μίνι γκρι μελανζέ φόρεμα σε σχήμα κλεψύδρας, που διαθέτει όγκο στα μανίκια, και μια μαύρη τσάντα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι μπότες που επέλεξε η Καζαντζόγλου έχουν ήδη εξαντληθεί σε μαύρο χρώμα, ενώ είναι διαθέσιμες σε περιορισμένα νούμερα στην απόχρωση του σκούρου καπουτσίνο. Αν θέλετε φέτος να προσθέσετε ένα ζευγάρι μπότες στη συλλογή σας, προτιμήστε εκείνες που είναι ψηλές μέχρι το μηρό και μπορείτε να τις βρείτε σε διάφορα χρώματα και στυλ, είτε με τακούνι είτε φλατ, για να τις συνδυάσετε με πολυάριθμες εμφανίσεις.

Προβληματισμός προκάλεσε το ίδιο στιλιστικό αντικείμενο και στη σύζυγο του κριτή του “My Style Rocks”, Γιώργου Καράβα, Ραφαέλλα Ψαρρού, η οποία τις φόρεσε σε μια εμφάνιση με μαύρη μίνι φούστα και διάφανο τοπ.

Πηγή: newsbeast.gr