Η Επιστροφή του Γιάννη Παπαστεφανάκη: Ένας Μικρός Πολεμιστής της Ζωής και του ΠΑΟΚ


Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης, ο νεαρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ που έχει συγκινήσει την Ελλάδα με το πνεύμα ενότητας και τον αγώνα του ενάντια στο κινητικό του πρόβλημα, επέστρεψε από τις Ηνωμένες Πολιτείες μετά από μία επιτυχημένη εγχείρηση με σκοπό να περπατήσει. Η δύναμη και το μεγαλείο της ψυχής του παραμένουν αναλλοίωτα, καθώς συνεχίζει να δείχνει τη θέλησή του να προχωρήσει μπροστά.

Μιλώντας στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο από τις 5» της ΕΡΤ, ο Γιαννάκης εξέφρασε την ευτυχία του για την επιτυχημένη επέμβαση, ενώ οι γονείς του ήταν γεμάτοι συγκίνηση για τα θετικά νέα. Τώρα, με την επιστροφή του, είναι βέβαιος ότι ο ΠΑΟΚ θα βελτιώσει την πορεία του. Αυτή την περίοδο, θεωρεί τον εαυτό του το «γούρι» της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου, ειδικά μετά τις πρόσφατες ήττες στο εξωτερικό από τη Στεάουα Βουκουρεστίου και τη Γαλατασαράι.

Η μητέρα του Γιάννη δήλωσε: «Επιστρέψαμε στην Ελλάδα με τον Γιάννη μας δυνατό, έτοιμο να ξεκινήσει ένα απαιτητικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης. Θέλει να κατακτήσει τα όνειρά του και να πραγματοποιήσει σταθερά βήματα. Ξαναγεννηθήκαμε στην Αμερική και πλέον είμαστε έτοιμοι για την επόμενη φάση».

Ο μικρός Γιάννης σχεδιάζει να εκτελέσει ένα πέναλτι στο γήπεδο της Τούμπας, φορώντας τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας, κάτι που αποδεικνύει την απίστευτη αφοσίωση και αγάπη του για τον ΠΑΟΚ. Πηγή: newsbeast.gr