Η Δυσκολία της Απώλειας και η Νέα Αρχή του Απόστολου Λύτρα


Ο Απόστολος Λύτρας αναφέρθηκε στην εμπειρία του από τη φυλακή και την απώλεια του πατέρα του σε συνέντευξή του «Στο Πρωϊνό». Όπως τόνισε, η απώλεια του πατέρα του ήταν δύσκολη και επηρέασε τη ζωή του. Πολύ νωρίς στη δικηγορία, ο πατέρας του τόνιζε τη σημασία της τιμιότητας στο επαγγελματικό λειτούργημα.

Αναφερόμενος στη ζωή του εντός του σωφρονιστικού ιδρύματος, ο Λύτρας είπε ότι οι συνθήκες είναι εξαιρετικά δύσκολες, με την έλλειψη σωφρονισμού να κατατάσσει τις φυλακές σε «αποθήκες ψυχών». Περιέγραψε την ψυχολογία του κατά τη διάρκεια της κράτησής του, παραδεχόμενος ότι σκέφτηκε πολύ τα λάθη του και την πορεία που τον οδήγησε εκεί. «Δε έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα, με ψάξατε τόσο πολύ που θα τα είχατε βρει όλα», τόνισε.

Ο Λύτρας μίλησε επίσης για την ανάγκη του να προχωρήσει στη ζωή του. Αν και δεν έχει επικοινωνία με την πρώην σύζυγό του, διατηρεί δίαυλο επικοινωνίας με το παιδί του. Επίσης, αναφέρθηκε σε μια νέα σχέση που έχει αναπτυχθεί, λέγοντας ότι γνωρίζει καλά την κοπέλα και ότι έχουν καλή σχέση οι κόρες του μαζί της. Τόνισε ότι ένας άνθρωπος που έχει κάνει κάποιο λάθος πρέπει να έχει τη δυνατότητα να διορθώσει την πορεία της ζωής του.

«Δεν είναι εύκολο να σταματήσεις να είσαι στις αίθουσες του δικαστηρίου. Οι συνεργάτες μου με στηρίζουν και με επισκέπτονταν συχνά», δήλωσε σχετικά με την επαγγελματική του ζωή μετά την αποφυλάκισή του. Κλείνοντας, ανέφερε ότι έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες του διαζυγίου με την πρώην σύζυγό του και ότι η ζωή του συνεχίζεται.

Πηγή: newsbeast.gr