Η Δύσκολη Μάχη της Μαρινέλλας για την Υγεία της


Ο Νίκος Καπραβέλος αναφέρθηκε στην κρισιμότητα της κατάστασης της υγείας της Μαρινέλλας, τονίζοντας ότι τα πρώτα 24ωρα θα είναι καθοριστικά για εκείνη, κυρίως λόγω της προχωρημένης ηλικίας της. «Είναι ένας άνθρωπος που περνά αυτή τη στιγμή την πιο δύσκολη μάχη για τη ζωή της, αλλά όρθια, με όλο το μεγαλείο. Δεν το έχει βάλει κάτω, παρά την ηλικία της έχει πάρει ρίσκα που δεν είναι εύκολα να πάρει κανείς», δήλωσε ο συντονιστής διευθυντής Β ΜΕΘ Παπανικολάου στην εκπομπή Live News.

Προσέθεσε πως «ο εγκέφαλος είναι ο συντονιστής, τα πρώτα 24ωρα είναι δύσκολα. Εξαρτάται πώς θα αντιδράσει ο υπόλοιπος εγκέφαλος απ’ αυτή την αιμορραγία. Έχουμε 2-3 24ωρα που ευελπιστούμε να μην αντιδράσει άσχημα». Στη συνέχεια, τόνισε ότι ξεκινά ένας «Γολγοθάς», καθώς τα όργανα σε τέτοιες ηλικίες δεν έχουν την ίδια αντοχή όπως στους νέους. Ωστόσο, εξέφρασε την πίστη του πως, αν η Μαρινέλλα έχει δείξει τέτοια δύναμη, υπάρχει ελπίδα. «Δεν χάθηκε η μάχη», είπε.

Η συγκλονιστική στιγμή της κατάρρευσης της αναγνωρίσιμης τραγουδίστριας συνέβη στο Ηρώδειο, όπου αισθάνθηκε αδιαθεσία πριν από την αρχή της συναυλίας. Αν και είχε ξεκινήσει να ερμηνεύει το τρίτο κατά σειρά τραγούδι, κατέρρευσε. Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, μπορεί να δει κανείς ότι μόλις είχε προλάβει να ψελλίσει στίχους του τραγουδιού της.

Η συναυλία διακόπηκε αμέσως και οι θεατές αποχώρησαν από το αρχαίο ρωμαϊκό θέατρο σύμφωνα με τις οδηγίες των υπευθύνων. Στις πρώτες θέσεις βρίσκονταν η κόρη της Μαρινέλλας και η εγγονή της, οι οποίες ανέβηκαν αμέσως στη σκηνή για να στηρίξουν τη γνωστή τραγουδίστρια.

Πηγή: newsbeast.gr