Η Δύναμη της Θέλησης και η Αισιοδοξία με τον Νίκο Παπαγγελή στο Wheels of Will 2024


Καμία απόσταση δεν είναι αρκετή για να εμποδίσει τον Νίκο Παπαγγελή, Παραολυμπιονίκη ποδηλασίας και OPAP Champion, να μεταφέρει ένα ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας και ψυχικής δύναμης. Αυτό απέδειξε για ακόμη μια φορά στο «Wheels of Will 2024», το οποίο διοργάνωσε η εταιρεία UPGRADE με τη στήριξη του ΟΠΑΠ, διανύοντας 242 χιλιόμετρα από την Πάτρα έως τα Ιωάννινα σε μια ημέρα.

Στο επίκεντρο αυτής της πρωτοβουλίας, που διεξάγεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», του οποίου η υποστήριξη έχει αποδειχθεί καθοριστική στη ζωή του Νίκου, που έχει νικήσει τον παιδικό καρκίνο. Μέσα από αυτό το εγχείρημα, επιδιώκει όχι μόνο να προσφέρει βοήθεια, αλλά και να εμψυχώσει τα παιδιά και τους γονείς τους που δοκιμάζονται.

Η διαδρομή ξεκίνησε από την Πλατεία Βασ. Γεωργίου στην Πάτρα, όπου ο Νίκος και οι συνοδοιπόροι του κατέθεσαν όλη τους τη δύναμη. Ο ΟΠΑΠ παρέμεινε στο πλευρό του καθ’ όλη τη διάρκεια, προφυλάσσοντας το ηθικό του και ενισχύοντας το μήνυμα ελπίδας. Μια από τις στάσεις της διαδρομής έγινε σε κατάστημα ΟΠΑΠ στην Άρτα, όπου ο Νίκος έγινε δεκτός με θερμές υποδοχές από τον κόσμο.

Το ταξίδι ολοκληρώθηκε θριαμβευτικά στην Πλατεία Μαβίλη των Ιωαννίνων, όπου πλήθος κόσμου υποδέχθηκε τον OPAP Champion με ενθουσιασμό και συγκίνηση. Στον τερματισμό παρευρέθηκαν σημαντικές προσωπικότητες του αθλητισμού, όπως ο Κώστας Κεντέρης και η Παραολυμπιονίκης Έλενα Παπασταματοπούλου, οι οποίοι εξέφρασαν τα συγχαρητήρια τους για την πρωτοβουλία και τη στήριξή του στα παιδιά της «Φλόγας».

Πηγή: newsbeast.gr