Η απώλεια του Νίκου Ηλιόπουλου από τον κόσμο της τέχνης και της φιλίας


Αποδήμησε από τη ζωή ο ηθοποιός Νίκος Ηλιόπουλος, στενός φίλος του Σπύρου Μπιμπίλα, ο οποίος ανακοίνωσε την θλιβερή είδηση. «Έφυγε ένας αγαπημένος φίλος, ο κολλητός μου συμφοιτητής από την Δραματική Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου, ο ευαίσθητος ηθοποιός Νίκος Ηλιόπουλος…».

Ο Νίκος Ηλιόπουλος και ο Σπύρος Μπιμπίλας συνεργάστηκαν στα πρώτα τους χρόνια στο ΑΣΚΗΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ και στην τηλεόραση, συμμετέχοντας στο σήριαλ “Η μάχη των πελαργών” του Τζέιμς Παρίς, όπου τους πρόλαβε ο σεισμός του ‘81. Μετά από αυτή την πορεία, ο Ηλιόπουλος έγινε επιτυχημένος ραδιοφωνικός παραγωγός στην ΕΡΤ, όπου οι εκπομπές του είχαν σημαντική απήχηση, φιλοξενώντας μεγάλες προσωπικότητες από τον χώρο του τραγουδιού και του θεάτρου.

Μετά τη συνταξιοδότησή του, αφιερώθηκε με επιτυχία σε θεατρικές ερασιτεχνικές ομάδες στην περιοχή των Μεγάρων, από όπου καταγόταν και όπου έζησε. Επίσης, έγραψε υπέροχα μυθιστορήματα με κεντρικό θέμα την καταστροφή της Μικρασίας. Ο Σπύρος Μπιμπίλας συνέχισε την αναδρομή στις αναμνήσεις τους, λέγοντας: «Νίκο μου, έφυγες νωρίς… θα θυμάμαι πάντα τις τρέλες των νεανικών μας χρόνων… Καλό ταξίδι με αγάπη».

Πηγή: newsbeast.gr