Η Ανακοίνωση του Πατέρα για τον Γιο του Γιώργου Λυγγερίδη και η Πληγή από τη Ναυτική Φωτοβολίδα


Το βράδυ της Δευτέρας 15/10, ο Θανάσης Λυγγερίδης μίλησε για τον γιο του, Γιώργο, και δεν μπορούσε να κρύψει τον πόνο του. «Δεν πιστεύω ότι θα ξεχαστεί», τόνισε, εστιάζοντας στο μοιραίο βράδυ κατά το οποίο τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα που έριξαν χούλιγκαν στου Ρέντη.

«Το συμβάν το ακούσαμε από ένα τηλέφωνο, από έναν φίλο του, που μας ενημέρωσε ότι χτύπησε σοβαρά στο πόδι και ότι έπρεπε να πάμε στην Αθήνα, στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Εκείνη τη στιγμή με πήρε και ο υπουργός (σ.σ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης). Εκείνος έκανε καλά, αλλά λέω “με παίρνει εμένα ξαφνικά ο υπουργός, αρχίζουν να έρχονται άλλες σκέψεις στο μυαλό μου”», είπε.

«Στο νοσοκομείο μας ενημέρωσαν ότι η κατάσταση ήταν δύσκολη και θα πηγαίναμε μέρα με μέρα. Είχαμε κάποιες μικρές ελπίδες και προσευχόμασταν», συνέχισε. Ο πατέρας του Γιώργου αναφέρθηκε επίσης στην ανταπόκριση της κοινωνίας, λέγοντας πως «στάθηκαν και στέκονται στο πλευρό μας. Δεν πιστεύω ότι θα ξεχαστεί ο Γιώργος».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στους αστυνομικούς των ΜΑΤ, δηλώνοντας ότι «τα παιδιά αυτά είναι παλληκάρια που είναι κάθε μέρα σε μάχη». «Αυτά τα παλληκάρια, ορισμένοι μάλλον δεν γνωρίζουν, ότι είναι σπουδαγμένα παιδιά και κάνουν το όνειρό τους. Αυτό θέλουν, να υπηρετήσουν την πατρίδα. Δεν είναι τυχαίοι, δεν είναι του δρόμου, είναι άνθρωποι σπουδαγμένοι, παιδιά της διπλανής πόρτας», τόνισε.

«Ο ηθικός αυτουργός για τη δολοφονία του γιου μου είναι μεγάλο όνομα», δήλωσε ο Θανάσης Λυγγερίδης, εκφράζοντας τη θυμηδία του για τις συνθήκες που οδήγησαν στην τραγική αυτή κατάσταση.

Πηγή: newsbeast.gr