Φθινοπωρινές Αλλαγές και Νέες Εμπειρίες στο Νέο Τεύχος του Περιοδικού Μαθε Φαε Ζησε


Το περιοδικό ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ κυκλοφορεί ήδη στα καταστήματα My market και στην ιστοσελίδα mymarket.gr! Με την έλευση του φθινοπώρου, επανερχόμαστε στην καθημερινότητα από την πιο χαλαρή ατμόσφαιρα του καλοκαιριού. Αυτή η εποχή σηματοδοτεί την έναρξη νέων περιπετειών, αλλαγών στη διατροφή μας και την ανακάλυψη νέων χόμπι και εμπειριών.

Στο φθινοπωρινό τεύχος, το ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ μας προσκαλεί να μαζευτούμε στο σπίτι με φίλους και να εξερευνήσουμε τα κρασιά της εποχής, συνοδευόμενα από νόστιμες επιλογές. Ξεφυλλίζοντας το περιοδικό, ανακαλύπτουμε προτάσεις για φθινοπωρινές βόλτες, ιδέες για την αυτοφροντίδα και νέες συνήθειες που προάγουν την ευεξία μας, καθώς και άρθρα που αφορούν εκδρομές, ταινίες και δραστηριότητες με αγαπημένα μας πρόσωπα.

Επιπλέον, ποιος είπε ότι η αλλαγή στη διακόσμηση του σπιτιού ή της ντουλάπας δεν μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία μας; Όλα αυτά είναι εφικτά εάν θέσουμε τους προσωπικούς μας στόχους για κάθε νέο ξεκίνημα. Το νέο τεύχος ενθαρρύνει να επιλέξουμε εμείς τις αλλαγές που θέλουμε να φέρουμε στη ζωή μας μέσω της πλούσιας θεματολογίας του.

Το περιοδικό διατίθεται σε προσιτή τιμή 0,40€, και τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για καλό σκοπό μέσω του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας των My market. Μαζί για όσα αγαπάς!
Πηγή: newsbeast.gr